Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

«Οι καλλιτέχνες οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες εποχές». Συνέντευξη με την Τάμτα, με αφορμή την εμφάνισή της στο Καρπενήσι

Το βράδυ της Κυριακής, 24 Ιουλίου, στη σκηνή που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, ανέβηκε η Τάμτα, προσκεκλημένη του δήμου και της ΕΚΕΠΠΑΔΗΚ, που την επέλεξαν ως κεντρικό πρόσωπο στην καθιερωμένη, δωρεάν συναυλία του καλοκαιριού. Στο πλαίσιο της εμφάνισής της στην ευρυτανική πρωτεύουσα, η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε πρόθυμα σε μερικές ερωτήσεις των «Ευρυτανικών Νέων».

[ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ]

tamta photo1

1.    1. Ενόψει της κυριακάτικης συναυλίας σου στο Καρπενήσι, τι περιμένεις απ’ αυτή τη βραδιά; Δώσε ένα μήνυμα προς τον κόσμο που θα έλθει να σε δει από κοντά.

Περιμένω να περάσουμε καλά και να καταφέρω να γνωρίσω όσο πιο πολλά άτομα μπορώ!

 2.  Τι θα ακούσει το κοινό στην πλατεία Καρπενησίου; Δώσε μας μια «γεύση» από το πρόγραμμά σου

Την Κυριακή 24 Ιουλίου μαζί με την μπάντα μου θα σας παρουσιάσουμε εάν ανεβαστηκό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες. Το πρόγραμμα αυτό θα περιέχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα αλλά και πιο κλασικά τραγούδια από το παρελθόν. Θα αλλάξουμε πολλές φορές ρυθμό και διαθέσεις και γενικότερα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε υπέροχα! 

3.  Πως κυλά η καλοκαιρινή περιοδεία σου, που βρίσκεται σε εξέλιξη;

Αυτή τη στιγμή εμφανίζομαι μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ντέμυ στο ROMEO CABARET στην Αθήνα. Παράλληλα, επισκεπτόμαστε την Ελλάδα και την Κύπρο για συναυλίες. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό αλλά και πολύ όμορφο, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να επισκεπτόμαστε διαφορετικά μέρη και να ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο που δεν έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθήνα!

4. Πως θα περιέγραφες την εμπειρία σου ως μέλος της κριτικής επιτροπής του X - Factor?

Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στο X-Factor. Το έχω κάνει ήδη δύο φορές την χώρα μου την Γεωργία και φέτος , με πολύ χαρά, στην Ελλάδα. Στο σύνολο της είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία με πολύ εξαντλητικά ωράρια, δύσκολες αποφάσεις και πάρα πολύ μουσική. Θυμάμαι στην διαδικασία των οντισιόν άκουγες μουσική από παντού! Από το εστιατόρια , το προαύλιο τα καμαρίνια ακόμα και από την τουαλέτα! Σαν εμπειρία μου άρεσε πολύ και σίγουρα θα το έκανα ξανά!

tamta photo2

5. Πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστείς στην ελληνική πραγματικότητα; Νοσταλγείς τη Γεωργία;

Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με την Ελλάδα. Το ταμπεραμέντο, η θρησκεία είναι μόνο μερικά από αυτά! Οι Έλληνες με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νοιώσω σαν το σπίτι μου.

Δεν βίωσα ρατσισμό… απεναντίας η Ελλάδα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. 

6. Η ελληνική μουσική βιομηχανία περνά κρίση, απόρροια εν πολλοίς και της γενικότερης κατάστασης στη χώρα. Είσαι αισιόδοξη για το μέλλον;

Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Έχω βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στην ζωή μου και δεν το έβαλα ποτέ κάτω.

Φυσικά υπάρχουν περίοδοι που ένοιωθα τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν αλλά τότε ακριβώς ανακάλυπτα ότι έχω ακόμα τεράστια αποθέματα και εξέπληττα ακόμα και τον εαυτό μου. Οι δύσκολες καταστάσεις σε κάνουν πιο ώριμο και δυνατό.

Η μουσική βιομηχανία περνάει κρίση αλλά ταυτόχρονα το ίντερνετ βρίσκεται σε ακμή. Οι νέοι ακούν μουσική από το youtube και ανακαλύπτουν καλλιτέχνες από τα social media και το διαδίκτυο.

Πιστεύω ότι η μουσική έχει γίνει πιο άμεση από ποτέ και όλοι εμείς οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να ακολουθήσουμε.

7. Eίσαι ενεργή στα Social Media;

Φυσικά, και μου αρέσει πολύ κιόλας. Μου αρέσει η αμεσότητα των social media και μου αρέσει το feedback από τον κόσμο. Εάν δεν με ακλουθείτε μπορείτε να επισκεφτείτε τα παρακάτω link:

Facebook

https://www.facebook.com/Officialtamta/?ref=bookmarks

Instagram

https://www.instagram.com/officialtamta/

Twitter

https://twitter.com/_Tamta_