Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Οι... τσάρκες των “πράσινων”: Χαλάρωσαν οι παίχτες του ΠΑΟ στο ρεπό τους

PB1

Ο Παναθηναϊκός -όπως αναφέραμε στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας, αλλά και μέσω της αποκλειστικής συνέντευξης του Αργύρης Πεδουλάκη που θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες και μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη έκδοση- προετοιμάζεται στο Καρπενήσι. 

Οι αθλητές του "τριφυλλιού" ιδρώνουν στο παρκέ, όμως στο ρεπό τους κατηφορίζουν στο κέντρο της πόλης και ορισμένα γραφικά χωριά του Νομού, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης. Μεταξύ άλλων, γευμάτισαν στην ταβέρνα «Χωριάτικο» (ιδιοκτησίας Νασιόπουλου), στο Νέο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, όπου το κέφι, η διάθεση και τα πειράγματα είχαν την τιμητική τους. 

PB22

Οι αθλητές και μέλη του τεχνικού τιμ επισκέφτηκαν αρκετά καταστήματα εστίασης (ταβέρνες-καφέ) τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στα γραφικά χωριά της Ποταμιάς (Μεγ. Χωριό, Κλαυσί κ.ά.). 
Δεόντως τίμησαν και τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης, όπου έκαναν τα ψώνια τους, ήπιαν καφέ, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμα και έξοδο στα μπαρ του Καρπενησίου, το βράδυ του Σαββάτου· όπως μάθαμε, μάλιστα, σε ένα εκ των νυχτερινών μαγαζιών κέρασαν σφηνάκια όλους τους θαμώνες... ανεξαρτήτως φυσικά των οπαδικών τους προτιμήσεων.

PB21

PB25

PB28

 



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

PB3
Οι παίχτες του Παναθηναϊκό στην ταβέρνα "Μεσοστράτι" του Σπύρου Μεριγκούνη

pb4
Ο γκαρντ K.Σ. Ρίβερς του Παναθηναϊκού, με τον Παναγιώτη Καραγιάννη στο μίνι μάρκετ που διατηρεί στο κέντρου του Καρπενησίου

PB30
Κ.Σ. Ρίβερς και Τζ. Γκιστ με τον Κώστα Γεωργαλή, εκ των ιδιοκτητών του Season Bistro


14171804 10154578824499260_1172065571_n
Μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ στην πλατεία του Μεγάλου Χωριού ("Αντιγόνη", ιδιοκτησίας Γαβρίλη)