Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Μανώλης Χάντζος: “Όλα κυλήσαν ιδανικά στο Καρπενήσι”

Ο επικεφαλής των προπονητών του Γ.Σ. Γλυφάδας Μανώλης Χάντζος μίλησε στα “Ευρυτανικά Νέα” για το Καρπενήαι, που αποτελεί την επιλογή για την προετοιμασία, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και αναφέρθηκε στους στόχους της επόμενης χρονιάς.

xantzos1

Αναλυτικά , όσα δήλωσε
Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι ο κ. Χάντζος είπε: «Για μια ακόμα χρονιά επιλέξαμε το Καρπενήσι για την προετοιμασία μας και όλα κύλησαν ιδανικά. Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, ενώ θα ακολουθήσει το επόμενο εν όψει της νέας χρονιάς στη Γλυφάδα, όπου θα συνεχίσουμε με καθημερινές προπονήσεις». 

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε τόνισε: «Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά καλή για τον σύλλογο που σημείωσε άνοδο και στη γενική βαθμολογία και στα διασυλλογικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Η ομάδα γυναικών κατέλαβε την 3η θέση, οι άντρες την 14η θέση, οι έφηβοι τρίτοι, ενώ στην κατηγορία παίδων η Γλυφάδα κατέλαβε την 2η θέση, σε αυτή των κορασίδων την 5η θέση και συγκεντρωτικά την 5 θέση…». 

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν ο κ. Χάντζος και ο κ. Περήφανος ανέφεραν: «Χωρίς να είναι επίσημο ο σύλλογός μας φέτος θα είναι τέταρτος, ενώ πέρσι κατετάγη 7ος. Με σλόγκαν το «εχθρός του καλού το καλύτερο», επιδιώκουμε τα τελευταία 10 χρόνια να βρισκόμαστε μέσα στα 10 κορυφαία σωματεία, επισημαίνοντας πως όλα τα παιδιά προέρχονται από την Ακαδημία μας, χωρίς να έχουμε κάνει κάποια μεταγραφή». 

Ο θαυμάσιος άνθρωπος, προπονητής (και αθλητής στο παρελθόν) Μανώλης Χάντζος υπήρξε βαλκανιονίκης και είναι ακόμα (!) κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στα 3000 μ. εφήβων από το 1981. Ο Χάντζος στα πρώτα του δειλά βήματα στο χώρο προπονήθηκε στην Ιταλία δίπλα σε σπουδαία ονόματα-αθλητές που αργότερα αναδείχθηκαν Ολυμπιονίκες.