Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Συγκλονιστικό μήνυμα γιου Μπίκα: «Ένας άντρας σας ξεφτίλισε»!

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ο γιος του Γιώργου Μπίκα, Στέλιος έδειξε για πρώτη φορά εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού που είναι ολοσχερώς κατεστραμμένο, ενώ σε μια δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται αγκαλιά με την σκυλίτσα της οικογένειας που βρέθηκε!

bikas 0_1

Μια ημέρα μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, ο γιος του Στέλιος έστειλε ένα ηχηρό και συγκλονιστικό μήνυμα σε όσους εκτέλεσαν αυτήν την εγκληματική ενέργεια, μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Ο Στέλιος Μπίκας ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το καμένο σπίτι αλλά και μια έξω από αυτό με τον σκύλο της οικογένειας που αγνοείτο γράφοντας παράλληλα το εξής μήνυμα:
«Αριστερά στη φωτογραφία φαίνεται το κατόρθωμα σας μάγκες. Καταφέρατε και κάψατε ένα σπίτι μια ολόκληρη ζωή που ήταν οι κόποι και το όνειρο δυο τίμιων ανθρώπων των γονιών μου.
Δεξιά στη φωτογραφία φαίνεται ότι θα βγούμε πιο δυνατοί όλοι μετά από αυτό μαζί με το κορίτσι μας που άντεξε και είναι ξανά μαζί μας. Θέλω να ξέρετε ότι μας δέσατε πιο πολύ και να καμαρώνετε την ξεφτίλα σας που ένας ΑΝΤΡΑΣ μόνος του κατάφερε και σας ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα. Εγώ και η οικογένεια μου σας ευχαριστούμε όλους που από χθες είστε στο πλευρό μας. Καλημέρα».
Πηγή: sdna