Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ - Επιμόρφωση, ανανέωση με πολύπλευρες και παράλληλες δράσεις της «Συμφωνίας Αλήθειας» σε όλη την Ελλάδα

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται εδώ και καιρό η ΝΔ, η οποία μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τις διαρκείς αναφορές από κυβερνητικά και όχι μόνο στελέχη για εκλογές, έχει ανεβάσει ρυθμούς. Ο Πρόεδρος του Κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή για «ανανέωση και εγρήγορση».

nd-spata1

Ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, εγκαινιάζει με τον Βουλευτή Αττικής της ΝΔ και Ευρυτάνα στην καταγωγή, κ. Θανάση Μπούρα, τα νέα γραφεία του κόμματος στα Σπάτα Αττικής


 

Χαρακτηριστικά, η ΝΔ εδώ και καιρό με ευθύνη του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, «τρέχει» παράλληλα και σε πολλά επίπεδα δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις διευρύνοντας το πολιτικό της εκτόπισμα στην κοινωνία. 

Πρόσφατα, η ΝΔ εγκαινίασε με σύνθημα «Επένδυση στη γνώση» την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ με στόχο την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της, από ακαδημαϊκούς εγνωσμένου κύρους. Η καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας που εγκαινιάστηκε στα μέσα Νοεμβρίου 2016, στέφθηκε από επιτυχία και η συμμετοχή των στελεχών ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία. Στόχος της να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας και το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις. 

Ήδη, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 3 κύκλοι επιμόρφωσης, σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ από το νέο έτος προγραμματίζονται νέοι κύκλοι επιμόρφωσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο και Λάρισα και στη συνέχεια σε όλες τις πρωτεύουσες περιφερειών. 

Την ίδια ώρα με αξιοσημείωτη επιτυχία προχωρά η Κάρτα Μέλους της ΝΔ, όπως τονίζουν στελέχη της Συγγρού. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι είναι πολύ ενθαρρυντική η βοήθεια των μελών του Κόμματος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για «λίγα από πολλούς», με απόλυτη διαφάνεια και πλήρη συναίσθηση της δύσκολης περιόδου που ζούμε. 

Η Κάρτα Μέλους έρχεται ως συνέχεια της εξυγίανσης των οικονομικών της παράταξης. Η ΝΔ βασίζεται στα 400.000 και πλέον μέλη της που τη στήριξαν και συνεχίζουν να την στηρίζουν ζητώντας «λίγα από πολλούς» με απόλυτο σεβασμό στους φορολογούμενους. 

Η ΝΔ καλεί τα μέλη της να γίνουν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έρχεται με την απόκτηση της Κάρτα Μέλους. Σήμερα έχουν παραλάβει την Κάρτα Μέλους περισσότερα από 17.000 μέλη. Η καμπάνια της ΝΔ για την Κάρτα Μέλους συνεχίζεται με κεντρικό μήνυμα «με 1€/μήνα βοηθάμε το Κόμμα μας να γίνει ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο υγιές, ακόμα πιο αδέσμευτο, ικανό να παίξει τον ιστορικό του ρόλο.» Την Κάρτα Μέλους μπορεί να αποκτήσει κανείς τηλεφωνικά στο 2109444222 ή ηλεκτρονικά από το my.nd.gr. 

Επιπλέον, η ηγεσία της ΝΔ προετοιμάζει το τελευταίο διάστημα μετά τις νίκες σε Τεχνικό Επιμελητήριο και Οικονομικό Επιμελητήριο, τη νίκη της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ και τα υπηρεσιακά συμβούλια, τους δασκάλους και καθηγητές, ένα πραγματικό restartσε κομματικές οργανώσεις σε επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους, τις παλιές ΕΚΟ (Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις). Με ένα πιο φρέσκο και ευέλικτο κανονισμό λειτουργίας η ηγετική ομάδα της Πειραιώς επιδιώκει πιο ενεργό, ευέλικτο και παρεμβατικό ρόλο των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων στο χώρο παρέμβασής τους. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάζεται η ουσιαστική ενίσχυση και βελτίωση του έργου των ΔΑΚΕ και η στενότερη συνεργασία με τα υπόλοιπα κομματικά όργανα. 

Επίσης, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενισχύει το κοινωνικό του προφίλ, ολοκληρώνοντας τις δράσεις – επισκέψεις σε όλη την Επικράτεια και το Λεκανοπέδιο Αττικής της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους πολίτες», μέσα από την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αλληλεγγύης που διοργανώνει τη Δευτέρα 19/12 και ώρα 19.30 στο θέατρο «ΑΛΙΚΗ» η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος, για την ενίσχυση των ιδρυμάτων του Γεν. Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Στόχος της ΝΔ, μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις, είναι να αναδείξει και να ενισχύσει τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάκαμψη της πατρίδας, τα υγιή και παραγωγικά κύτταρα της κοινωνίας.  Παράλληλα όπως τονίζουν στελέχη του Κόμματος, «για τη Νέα Δημοκρατία η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι θεμελιώδεις αρχές. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι διαχρονικά – ανεξαρτήτως κρίσης - βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας μας, βασικά χαρακτηριστικά του ίδιου μας του εαυτού». 

Πρόσφατα, η ΝΔ αφιέρωσε μία εβδομάδα με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου που είναι ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σε δράσεις και εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, όπως ξεναγήσεις από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή παιδιών με Αναπηρία, ο φιλικός αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο μεταξύ του Άτλα και της ΝΔ κ.α.. 

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας με πολίτες του Λεκανοπεδίου πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 400 επισκέψεις κλιμακίων αποτελούμενων από Βουλευτές, μέλη Πολιτικής Επιτροπής και στελέχη του Κόμματος σε κοινωνικές δομές, δήμους, δομές της Εκκλησίας, επιχειρήσεις, startups κ.α.. 

Η εκλογική «εγρήγορση» της ΝΔ που βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει τη συμμετοχή όλων των στελεχών, παλαιών και νέων, σ’ όλους τους κλάδους. Την εβδομάδα που μας πέρασε τα γραφεία της ΝΔ γέμισαν από κόσμο, με στελέχη του κόμματος από τον Τομέα Υγείας, Τουρισμού, Παιδείας κ.α., των πρώην Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, των Αποστράτων και στελεχών του ιστορικού «Συνδέσμου ‘74» παλαιών ιδρυτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, να «συντονίζονται πλέον με το βηματισμό» του Κόμματος. 

Την ίδια ώρα τα Γραφεία του Κόμματος (ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.Τ.Ο.) σε όλη την Ελλάδα πληθαίνουν, πολλαπλασιάζοντας το μήνυμα της δυναμικής της ΝΔ. Νέα γραφεία εγκαινιάζονται καθημερινά σε όλη τη χώρα. Μόνο το μήνα Δεκέμβριο ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και στελέχη του κόμματος έχουν εγκαινιάσει γραφεία στους Δήμους Ζηρού,  Ραφήνας – Πικερμίου, Αμφιλοχίας, Σπάτων, Κατερίνης, Αιγιαλείας, Ελασσόνας και αλλού.

ΠΗΓΗ: Τομέας ενημέρωσης Νέας Δημοκρατίας