Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το καλωσόρισμα Μπακογιάννη και Σουλιώτη στους αθλητές του τουρνουά παίδων καλαθοσφαίρισης

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης ως συνδιοργανωτές του χριστουγεννιάτικου τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 26-30 Δεκεμβρίου, καλωσορίζουν τους μικρούς αθλητές, τους πρωταγωνιστές δηλαδή της διοργάνωσης, αλλά και του αθλητισμού μελλοντικά.

mpasou-1

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κώστας Μπακογιάννης: «Παιδιά, Χριστούγεννα, αθλητισμός. Τι άλλο χρειάζεται για να στηρίξεις μια διοργάνωση; Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με χαρά αγκάλιασε το Πανελλήνιο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων “Πέτρος Καπαγέρωφ”, που διοργανώνεται φέτος στην πόλη του Καρπενησίου. Στην καρδιά της Ελλάδας, φιλοξενούμε μια ξεχωριστή σειρά αγώνων, με πρωταγωνιστές τα παιδιά, που φτάνουν μέχρι την Ευρυτανία για να γιορτάσουν τις αξίες που μπορεί να χαρίσει απλόχερα ο αθλητισμός. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Ε.Ο.Κ. με την οποία έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία, αλλά και σε μία από τις δικές μας Ακαδημίες, την Π.ΑΚ. για την πρωτοβουλία της και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης. Πάμε για τζάμπολ; Ραντεβού στο παρκέ».

Νίκος Σουλιώτης: «Σας καλωσορίζω στο Καρπενήσι. Με επίκεντρο πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και σκοπό την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει την υλοποίηση προγραμμάτων και δραστηριοτήτων άθλησης στοχεύοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της νεολαίας μέσα από τον αθλητισμό (…). Ο Δήμος μας με την άψογη συνεργασία με τοπικούς αθλητικούς συλλόγους, στέκεται πάντα αρωγός και στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες τους για αθλητικές εκδηλώσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης παίδων και καλές γιορτές».

Πηγή: panevrytaniki.wordpress.com