Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στην Ευρυτανία σήμερα και αύριο η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου. Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης

Στο Καρπενήσι φτάνει σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου, για διήμερη επίσκεψη στον νομό Ευρυτανίας. Η κα Αντωνοπούλου, θα μιλήσει στο Καρπενήσι και θα περιοδέψει σε χωριά της Ευρυτανίας.

 rania-antonopoulou-ypourgos1

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, την οποία υπογράφει ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης κ. Δημήτρης Μαντέκας, αναφέρει:

"ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΡΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Την Ευρυτανία θα επισκεφθεί την Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Γενάρη η αναπλ/ρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε φορείς της πόλης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/1

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 18.00, θα δώσει ανοιχτή συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ευρυτανίας στα τοπικά και περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια θα γίνει ενημερωτική συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα για ζητήματα αρμοδιότητός της. Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας καθώς και ενδιαφερόμενους φορείς να συμμετάσχουν και να λάβουν μέρος στη συζήτηση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1

Την επόμενη μέρα θα περιοδεύσει σε χωριά του νομού μας στο Καρπενήσι

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, και θα περιοδέψει σε χωριά"