Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Στη θέση του Χαρδαλιά. Ποιος είναι ο Χαλκιδαίος Κώστας Ρουσόπουλος που αναλαμβάνει νέος Εκτελεστικός Γραμματέας με απόφαση Μπακογιάννη

Με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη, αντικαταστάτης του Νίκου Χαρδαλιά στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει ο  οικονομολόγος, από τη Χαλκίδα, Κώστας Ρουσόπουλος.

rousopoulos-anti-xardalia

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Ρουσόπουλος είναι γνωστός οικονομολόγος στη Χαλκίδα, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του δήμου Χαλκιδέων επί δημαρχίας Ζεμπίλη, ενώ επί κυβέρνησης Σαμαρά τοποθετήθηκε διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Παράλληλα, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, με τον οποίο έχει συνυπάρξει μαζί στη δημοτική αρχή του Θανάση Ζεμπίλη.

Ο κ. Κώστας Ρουσόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίντερνετ τα ακόλουθα:

“Η επιλογή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη στο πρόσωπό μου για τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα, είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη. Διαδέχομαι έναν άξιο και ικανότατο αυτοδιοικητικό τον Νίκο Χαρδαλιά. Υπάρχει μια ομάδα άξιων συνεργατών που με επικεφαλής τον ακούραστο και παντός καιρού Περιφερειάρχη κάνει την καρδιά της Ελλάδας, τη Στερεά μας, να πάλλεται δυνατά!

Αφού ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που με κάθε τρόπο ευχηθήκατε για την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων, θέλω να σας προσκαλέσω να κάνουμε μια ωραία... ποδηλατάδα του νου, να περιδιαβούμε και να βοηθήσουμε για να αναδειχτεί κάθε ομορφιά της και σας διαβεβαιώνω έχει πολλές!”.