Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

ev media-logo

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: «Σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας»

Απάντηση στα περί αντικανονικής συμμετοχής του Φλορίν Ντουρμισάι, στον αγώνα με την Σπάρτη, έσπευσε να δώσει μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της Λαμίας.

1630534

Στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, όσον αφορά τα όσα γράφονται περί αντικανονικής συμμετοχής του Ντουρμισάι στον αγώνα με την Σπάρτη, προέβη η διοίκηση της Λαμίας , χαρακτηρίζοντας τις μεταξύ άλλων «σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Τα αναγραφόμενα σε μερίδα του τύπου περί αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τη Σπάρτη, είναι ανυπόστατα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον Κ.Α.Π, σκοπεύουν δε να κάμψουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας σε μία κρίσιμη καμπή, για την πορεία της. Η ομάδα της Λαμίας θα συνεχίσει να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κάμπτεται από “καταστροφολογίες” και σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην παρασυρθούν από τέτοιου είδους πρακτικές και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε τη μάχη, χαλυβδώνοντας τη θέλησή μας για το ραντεβού της ομάδας μας με την ιστορία».