Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Παράταση χρήσης του ΔΑΚ από τον ΠΑΣ Λαμία για την σεζον 2017/2018 - Ποια άλλα γήπεδα παραχωρήθηκαν για τις προπονήσεις της ομάδας

Στην παράταση παραχώρησης χρήσης του ΔΑΚ Λαμίας, από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, προχώρησε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμος Λαμιέων.

DAKL

Στην ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε αναφέρεται η παράταση χρήσης για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, σύμφωνα με τους όρους που είχαν υπογραφεί στις 24 Φεβρουαρίου 2015 και με την τότε σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. (περίοδοι 2015-16 και 2016-17). Το τότε συμφωνητικό που συνεχίζει να ισχύει είχαν συνυπογράψει ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης και ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Θεοδόσης Τσικνής.

Επίσης, τις 10 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, παρουσία του Δημάρχου Νικόλαου Σταυρογιάννη. Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα η δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων Νέας Άμπλιανης και Καμαρίτσας για τις προπονήσεις της ερασιτεχνικής ομάδας την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, με ανταπόδοση για την εν λόγω παραχώρηση την οικειοθελώς ανάληψη από μέρους τους, εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα των δυο γηπέδων.

Τέλος, σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Δήμου Λαμιών με τη λήξη του πρωταθλήματος της Football League θα κατασκευασθεί το σκέπαστρο του ΔΑΚ Λαμίας, για να μπορεί η ομάδα να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Super League, εφόσον πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (lamia.gr)