Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο καλύτερος στην Ελλάδα! Ο Νίκος Ντουφεκιάς αναδείχθηκε νικητής -και- στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift

Το άφθονο οδηγικό του ταλέντο επιβεβαίωσε ξανά ο Νίκος Ντουφεκιάς (ΑΛΑΚ), που ήταν ο πρωταγωνιστής στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και έκανε το 2/2 στις νίκες.

ntoufekias-drift-2o-giros

Στην ελίτ των Ελλήνων οδηγών Drift θα πρέπει να συγκαταλέγεται (και επίσημα) ο Νίκος Ντουφεκιάς, μέλος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου (ΑΛΑΚ). Ο 25χρονος βρέθηκε στις Αφίδνες (πίστα Καρτόδρομο) πριν από λίγες ημέρες για τον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος Drift, εκεί όπου με μια ακόμα μεστή, εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Street Legal και ζευγάρωσε τις νίκες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο οδηγός της ΑΛΑΚ, κρατώντας το τιμόνι του Toyota Corolla DX, είχε την πρωτοπορία του αγώνα από την αρχή (μονά περάσματα) και παρότι αντιμετώπισε ορισμένα μικρά μηχανικά προβλήματα (αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς από τους Χρήστο Γαλάνη-Νίκο Οικονόμου), δεν είχε πρόβλημα να φθάσει ως το τέλος και εντέλει να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Πλέον, ο Νίκος Ντουφεκιάς θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού, όπως αναφέρει και η ΑΛΑΚ, οι δύο πιο σημαντικοί αντίπαλοί του έχουν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση έκαστος. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τον 25χρονο, που απέδειξε ότι το Καρπενήσι και η Ευρυτανία διαθέτει ταλέντο και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ntoufekias-drift-filoi

Ο ίδιος ευχαριστεί θερμά όσους βρέθηκαν κοντά του και συνέβαλαν στην προσπάθειά του, καθώς και τους χορηγούς που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή. «Πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο και με το ίδιο πείσμα, μεράκι και τρέλα να συνεχίζει να σκαρφαλώνει στα βάθρα και να μας κάνει υπερήφανους», σχολίασε ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ, Στάθης Φέγγος.

Ο Νίκος Ντουφεκιάς θα βρεθεί φυσικά και στον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος Drift, που θα γίνει στις 21 Μαΐου, στην πίστα του Νέου Ρυσίου, στη Θεσσαλονίκη.

To εντυπωσιακό πέρασμα που του έδωσε 95,4 βαθμούς και την πρώτη θέση στα βαθμολογημένα