Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στην Super League -για πρώτη φορά στην ιστορία του- ο ΠΑΣ Λαμία. Σφράγισε την άνοδο μετά το πανάξιο 0-0 μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Η Λαμία θα παίξει στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της! Μετά το 0-0 στο "Κλεάνθης" Βικελίδης" με τον Άρη, οι Φθιώτες πανηγύρισαν έξαλλα τον προβιβασμό στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

lamiaanodos

Oι 74 βαθμοί που συγκέντρωσε ως τώρα στη Football League η Λαμία, της χάρισαν την άνοδο στη Super League, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Με το 0-0 στο "Κλεάνθης" Βικελίδης" απέναντι στον Άρη, οι Φθιώτες εξασφάλισαν και μαθηματικά τον προβιβασμό και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε διαρκώς την υπεροχή, αλλά η Λαμία κατάφερε να αντέξει και να διαφυλάξει το “μηδέν”. Ένας παλικαρίσιος βαθμός μπροστά σε 6.000 θεατές του Άρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο με τη λήξη του αγώνα οι παίχτες και το τιμ πανηγύρισαν έξαλλα τη σπουδαία τους επιτυχία, ενώ εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή, που επιφύλαξαν οι φίλοι της Λαμίας κατά την επιστροφή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Παπαϊωάννου: «Κάναμε τη Λαμία περήφανη-Η επιτυχία αφιερωμένη στον πατέρα μου»

Φανερά συγκινημένος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε στο StarΚ. Ελλάδας: «Κάναμε τη Λαμία περήφανη. Κάποιοι μάς χλευάζανε, λέγανε τη Λαμία χωριό, αποδείξαμε όμως πως η Λαμία είναι ποδοσφαιρική δύναμη. Κράτησα την υπόσχεση που είχα δώσει πριν από 5 χρόνια και τώρα ζούμε το όνειρο. Ο κ. Παπαϊωάννου αφιέρωσε την επιτυχία αυτή στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός ήταν που του έμαθε να κερδίζει τις μάχες».

DSC 5555

DSC 5840

DSC 5624

DSC 5868
Πηγές: sport24.gr, contra.gr, sdna.gr, soccerplus.gr, star Κ. Ελλάδας, skai.gr, lamiareport.gr