Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ev media-logo

Σωτήρης Στεφανής (αθλητής Παρέας): «Στον αθλητισμό όλοι μαζί χάνουμε και κερδίζουμε - Το τουρνουά δημιουργεί φιλίες - Εύχομαι να αποχωρήσω με ένα μετάλλιο»

Η Παρέα στα πλαίσια του 7ου τουρνουά μπάσκετ μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε την προηγούμενη Τετάρτη 24/5 της Forestryστην παράταση με 82-74 (κ.δ. 66-66).

stefanis1

Ένας από τους συντελεστές της νίκης και σίγουρα ο κομβικός στην παράταση με οκτώ πόντους ήταν ο Σωτήρης Στεφανής. Ο Φθιωτός βίωσε έντονα και τις άσχημες στιγμές, αλλά και τις ευχάριστες του αγώνα και με μήνυμα μέσα από τα “Ευρυτανικά Νέα”, δείχνει σε όλους το νόημα, το πραγματικό νόημα που έχει το τουρνουά μπάσκετ, που είναι η φιλία και η χαρά του αθλήματος. Άτομα σαν τον Σωτήρη χρειάζεται το τουρνουά και χαρακτήρες σαν τον δικό του.

Το μήνυμά του αναφέρει:

«Νιώθω χαρούμενος για την νίκη μας, που μας οδηγεί σίγουρα στην επόμενη φάση. Ανεξαρτήτως το που θα φτάσει αυτή η ομάδα θέλω να δώσω ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλα τα μέλη της, γιατί στον αθλητισμό όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω για ακόμη μια χρονιά σε αυτό το τουρνουά, όπως και όταν ερχόμασταν με την ομάδα από την Μακρακώμη. 

Μέσα από αυτό το τουρνουά γνώρισα πολλά παιδιά και έκανα δύο (2) πολύ καλούς φίλους. Τον Άγγελο Σαμαντά και τον Δημήτρη Λερογιάννη, που τους θεωρώ από τα καλύτερα παιδιά του Καρπενησίου. Αισθάνομαι τυχερός που τους γνώρισα.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όσους προσφέρουν πραγματικά, ώστε να είναι κάθε χρόνο αυτό το τουρνουά ζωντανό. Ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο και αξίζουν πολλά μπράβοι σε όλους σας, γιατί στη δικιά μου περιοχή αυτό μοιάζει ακατόρθωτο!! Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτό το τουρνουά, πρώτα γιατί δημιουργεί φιλίες, αξίες και δυνατούς δεσμούς και γιατί όχι να μην κατακτήσω και ένα μετάλλιο. Να ευχηθώ σε όλους Καλό καλοκαίρι και πάνω από όλα να εχούμε την υγεία μας… το πιο σημαντικό στη ζωή».