Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

[Παμπαίδες] Οι τελευταίες εκκρεμότητες στον ΣΤ' όμιλο - Με την Αναγέννηση Λαμίας η φιέστα του Άτλαντα, αν δεν αναβληθεί η αναμέτρηση

Ο Άτλας στην κατηγορία των παμπαίδων κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τα Μπούκαλη, καλύπτοντας μάλιστα τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα, καθώς είχε ηττηθεί με 8 και επικράτησε με 11.

8

Για να "καθαρίσει" όμως, οριστικά την υπόθεση πρέπει να κερδίσει -όπως αναμένεται- την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου (18:00) την αδιάφορη Αναγέννηση Λαμίας στο Καρπενήσι, εφόσον βέβαια διεξαχθεί το παιχνίδι.

Τα Μπούκαλη πήραν άνευ αγώνα τη νίκη κόντρα στον Πρωτέα Λαμίας και πέρασα -προσωρινά- στην πρώτη θέση. Την Κυριακή το κλειστό γυμναστήριο -αν οριστεί η αναμέτρηση- αναμένεται γεμάτο από φίλους των Ευρυτάνων, καθώς αποτελεί τον αγώνα-"φιέστα" της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Οι εκκρεμότητες

Πέντε παιχνίδια είχαν αναβληθεί, εκ των οποίων τα τρία δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν και κατοχυρώνται στις νικήτριες ομάδες με 20-0 ά.α. Τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν με βάση την ανακοίνωση της ΕΣΚΑΣΕ είναι Άτλας-Αναγέννηση Λαμίας και Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας . Πιο αναλυτικά:

Άτλας-Αναγέννηση Λαμίας (4η): 11 Ιουνίου, 18:00

Π.Α.Κ.-Πρωτέας Λαμίας (5η): 20-0 ά.α

Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας (8η): 10 Ιουνίου, 16:00

Πρωτέας Λαμίας - Μπούκαλη (9η): 0-20 ά.α.

Άρης Σπερχειάδας-Αναγέννηση Λαμίας (10η): 20-0 ά.α.

Βαθμολογία

Η βαθμολογία όπως έχει αναρτηθεί στη σελίδα της ΕΣΚΑΣΕ

1 . ΜΠΟΥΚΑΛΗ 19β.

2. ΑΤΛΑΣ 17β.

3. ΑΡΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ 16β.

4. Π.Α.Κ. 11β.

5. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ 9β.

6. ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑ 8β.