Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Εξελίξεις στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία - Συνεχίζει στον πάγκο ο Μπάμπης Τεννέ, φεύγει ο πολυτιμότερος της σεζόν Βασιλόγιαννης

Εξελίξεις υπάρχουν στα θέματα της Λαμίας, με μία παραμονή και μία αποχώρηση να αποτελούν θέμα συζήτησης.

tennes

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Τεννές θα είναι και τη νέα σεζόν ο προπονητής της Λαμίας, ενώ αντίθετα ο Βασιλόγιαννης φεύγει από την ομάδα, καθώς δεν επήλθε συμφωνία.

Έμεινε ο Τεννές

Με τον Μπάμπη Τεννέ θα βαδίσει και την επόμενη χρονιά, στην παρθενική του στην Α΄ Εθνική, ο ΠΑΣ Λαμία. Αυτό ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, με μια λιτή ανακοίνωση, που αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου με τον προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018.Ευχόμαστε στον κ. Μπάμπη Τεννέ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, και να είναι και αυτό αποδοτικό όπως εκείνο της περασμένης χρονιάς στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE». (πηγή: efthia.gr)


Φεύγει ο Βασιλόγιαννης

Αντίθετα, ο πολυτιμότερος παίχτης της ομάδας Ανδρέας Βασιλόγιαννης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν τα βρήκε με την ομάδα.

Παρότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες φαινόταν ότι ο 26χρονος μέσος θα τα έβρισκε με τη διοίκηση της Λαμίας για νέο συμβόλαιο, τελικά οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν και οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Κάτι που αναμφίβολα αποτελεί σοκ για την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία χάνει τον καλύτερο παίκτη της στην ιστορική φετινή πορεία που την οδήγησε στη Super League.

Ο Βασιλόγιαννης ήταν ο MVP της Λαμίας, αφού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της (με 12 γκολ) και πρώτος σε ασίστ (με 10) παρότι έπαιζε στα άκρα.  Ο 26χρονος άσος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και η Λαμία πρέπει τώρα να βρει έναν ισάξιο αντικαταστάτη του. (πηγή: sport24.gr)