Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ολοκληρώθηκε η χρονιά για το παμπαιδικό τμήμα της Π.Α.Κ. - Το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιουνίου, η έναρξη του μπασκετικού camp

Προπονητικό καμπ 3 σχεδόν εβδομάδων διοργανώνει η ΠΑΚ, η οποία παράλληλα έριξε την αυλαία της φετινής σεζόν στο παμπαιδικό της τμήμα.

PAKPAM1

Αναλυτικά:
Μπασκετικό camp

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΠΑΚ διοργανώνει μπασκετικό camp στο Καρπενήσι και το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο. Δύο τμήματα χωρισμένα με ηλικιακά και τεχνικά κριτήρια θα δουλέψουν για 19 συνεχείς μέρες.

Το camp θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει τρίωρες προπονήσεις, με σκοπό τη μύηση των νεαρών αθλητών στο μπάσκετ και τα μυστικά του.

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τους παμπαίδες

Στο μεταξύ, σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε τις 13/6 η τελευταία συγκέντρωση του παμπαιδικού τμήματος της Π.Α.Κ. Μάλιστα, η προπονήτρια κα. Μπαλωμένου πρόσφερε σε όλους τους αθλητές της ομάδας ένα κέρασμα και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν.

Το κέφι και η καλή διάθεση δεν έλειψαν, γεγονός που είναι ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν.