Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο πετυχημένος σε ρόλο προπονητή του Πρωτέα Γιάννης Χαντζόπουλος - Τρεις κατακτήσεις του τουρνουά μπάσκετ τα τελευταία 4 χρόνια

Το 7ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καρπενησίου έχει περάσει ήδη στην ιστορία και η ιστορία "έγραψε" ότι νικητής αναδείχθηκε ο Πρωτέας.

2

Πρωταγωνιστής της ομάδας στο παρκέ ήταν αναμφίβολα ο Δήμος Σπυριδάκης, που κυριάρχησε αγωνιστικά, όμως πρωτεργάτης της επιτυχίας είναι σαφέστατα ο Γιάννης Χαντζόπουλος, που ανέλαβε χρέη προπονητή.

Το μυστικό είναι να μπορείς να κουμαντάρεις τόσους αθλητές, άλλους ατίθασους και άλλους πιο συνετούς και όπως "αλιεύσαμε" αυτό δε συνέβη σε όλες τις ομάδες. O 37χρονος σε λίγες μέρες Γιάννης (13 Ιουλίου 1981 γεννηθείς) κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συμπαχτών του και των αντιπάλων, ενώ διαχειρίστηκε άψογα το πολυάριθμο ρόστερ του Πρωτέα.

Φανατισμός σε παρεΐστικο τουρνουά, χωρίς κανένα όφελος δεν υπάρχει και αυτό πρεσβεύει σίγουρα και ο Γιάννης Χαντζόπουλος, ο οποίος ως προπονητής χαμηλών τόνων επέβαλλε την πειθαρχεία, χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία σε αυτούς να κάνουν απλά το χόμπι τους: να παίξουν μπάσκετ. 

Γνωρίζει την ομάδα του Πρωτέα καλύτερα από τον καθένα, καθώς βρίσκεται σε αυτή από το πρώτο κιόλας τουρνουά, που διεξήχθη το 2011, έχοντας τα πρώτα δύο χρόνια και ενεργό ρόλο εντός του παρκέ. 

Στο παλμαρέ του Γιάννη Χαντζόπουλου υπάρχουν τρεις κατακτήσεις (2014, 2015, 2017), μία δεύτερη θέση (2016) και έπεται συνέχεια.

1

3

4


6

7

5

9