Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Πρώτη για τον Λεβαδειακό χθες Πέμπτη 29/6. Από τις 15-30 Ιουλίου στο Καρπενήσι οι Βοιωτοί, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους

Η πρώτη της νέας σεζόν για τους «πράσινους» της Βοιωτίας έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια.

levadeiakos

Απόντες ήταν οι πέντε διεθνείς, Ναμάσκο, Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιουσούφ και Καραχάλιος, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Κυριακή 2 Ιουλίου, για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το «παρών».

Σε αναζήτηση τεχνικού

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές της ΠΑΕ Λεβαδειακός με τους υποψήφιους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Φαράντος είχε συνεχόμενες επαφές καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε και κατόπιν τούτου θα ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο και το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Μάλιστα εντός ελαχίστου χρονικού διαστήματος θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τον νέο προπονητή.

Καρπενήσι στις 15 Ιουλίου

Οι Βοιωτοί έχοντας κερδίσει την παραμονή τους στη Super League (αν και αναμένεται η προσφυγή του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ενώ παράλληλα την άνοδο σε βάρος του Λεβαδειακού διεκδικεί και ο ΑΡΗΣ) και έτσι καταστρώνει ήδη τα πλάνα του.

Μετά την πρόσληψη προπονητή, ο Λεβαδειακός θα ανηφορίσει στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του από τις 15-30 Ιουλίου, διαμένοντας στο ξενοδοχείο Μοντάνα.