Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΟΓΙΟΥ ήταν αφιερωμένο το δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών, που διεξήχθη από τις 23-26 Ιουνίου

giogios

Ο Γιώργος Γιόγιος έφυγε την Παρασκευή 21/10/2016 το μεσημέρι από τη ζωή σε ηλικία μόλις 18 ετών, βυθίζοντας σε ανείπωτο πόνο την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους, αλλά και ολόκληρη τη μικρή κοινωνία του Καρπενησίου. Ο Γιώργος έδωσε μια εξαρχής άνιση μάχη με τη λευχαιμία και νοσηλεύονταν τον τελευταίο χρόνο στο Νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα.

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας, που ανέλαβε τη συνδιοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα 26 Ιουνίου, σαν ελάχιστο φόρο τιμής αφιέρωσε τη συγκεκριμένη διοργάνωση στον άγγελο πλέον Γιώργο.

Μάλιστα, η ομάδα εφήβων του ΠΑΟΚ Καρπενήσιου στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης αναφώνησαν το όνομά του, δίνοντας όρκο να παίξουν για αυτόν. Πλακέτες δεν υπήρχαν, όμως αυτό λίγο ενδιαφέρει, καθώς πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι πως ο Γιώργος είναι στη μνήμη όλων μας, κι ας πέρασαν αισίως 250 μέρες.