Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Αντρέας Τσίπρας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων - Θα δουλέψω στο 100%»

Ο Αντρέας Τσίπρας μίλησε στο "Football league news" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Α.Ο. Τρικάλων, δηλώνοντας χαρούμενος για τη μεταγραφή του ενώ παράλληλα υποσχέθηκε να δουλέψει στο 100% για τους στόχους της νέας του ομάδας.

tsipras1

Ο 23χρονος Ευρυτάνας (από το χωριό Βούλπη)  επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα με την οποία κατέγραψε πέρσι 30 συμμετοχές και 4 γκολ, καθώς είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο. Ωστόσο, η μεταγραφή του ναυάγησε και έτσι αναζήτησε την καλύτερη δυνατή λύση για τον ίδιο.

Έτσι, συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα των Τρικάλων και στις πρώτες του δηλώσεις στο “F.L.N.” ανέφερε τα ακόλουθα:

Για την νέα ομάδα της καριέρας του τον Α.Ο. Τρικάλων είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΑΟΤ. Τα Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα και μόλις μου είπαν την πρόταση δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο κόσμος αγαπά την ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα και θα δουλέψω σκληρά, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δουλέψω στο 100%».

Για τους στόχους της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι νωρίς να μιλάμε για άνοδο. Έχουν γίνει πολλές μεταγραφές. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνουμε μία ομάδα. Στόχος μας βέβαια είναι και η άνοδος, αλλά κυρίως να πρωταγωνιστεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μία οικογένεια. Μας βοηθούν πολύ και οι παλιοί παίκτες».