Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Εμπειρίες για τον Θεοδωρογιάννη στη διοργάνωση “No Fight no Victory 3” - Αξιόλογη εμφάνιση, παρά την ήττα από πιο έμπειρο αντίπαλο

Αξιόλογη και άκρως ανταγωνιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ευρυτάνας αθλητής Θεοδωρογιάννης Παναγιώτης, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό event της Κρήτης.

xaga

Η διοργάνωση με την επωνυμία “No Fight no Victory -3” διεξήχθη στο Λίντο Στάδιο του Ηρακλείου Κρήτης στις 9 Ιουλίου 2017. Ο Θεοδωρογιάννης της σχολής Fight Club Karpenissi, υπό τις οδηγίες του Θωμά Ξαγάρα πραγματοποίησε πολύ καλό αγώνα κόντρα σε έναν αξιόλογο και πιο έμπειρο αντίπαλο, χωρίς όμως να πετύχει την κατάκτηση της ζώνης.

Ο Θεοδωρογιάννης συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα ανάλογου βεληνεκούς και είναι βέβαιο πως οι εμπειρίες θα είναι πολύτιμες μελλοντικά. Αυτή η συμμετοχή ήταν η πρώτη και για το Fight Club Karpenissi γενικότερα όσον αφορά επαγγελματικό event με όρους K1 rules.

Ο Θωμάς Ξαγάρας συγχαίρει και ευχαριστεί τον διοργανωτή Μάνο Κλωνάρη, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία της συμμετοχής στην διοργάνωση με την “No Fight no Victory -3”. Ακόμα ευχαριστεί τον δάσκαλό του Ιωάννη Θεοφάνους, ο οποίος στη διάρκεια του αγώνα έδινε τις δικές του συμβουλές, τη δασκάλα Αλεξία Θεοδωρακοπούλου και φυσικά τους χορηγούς της σχολής.