Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου, στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου η πρώτη του ΑΠΟΚ εν όψει Football league 2

Η πρώτη του Πρωταθλητή ΑΠΟΚ εν όψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 7μμ. στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. 

apok16

Η ομάδα του Βελουχίου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Εθνική και σίγουρα η χρονιά αυτή, που πέρασε πολλές δοκιμασίες στη διάρκεια του καλοκαιριού, αποτελεί ορόσημο.

Συνεχίζει με Φλωράκη

 Τεχνικός του ΑΠΟΚ παραμένει ο Γιάννης Φλωράκης, που έχει παραστάσεις από τη Δ' Εθνική με τον ίδιο σύλλογο. Στην ομάδα του Βελουχίου συνεχίζουν και τη φετινή σεζόν ο επιθετικός Γιώργος Χαλλής και ο αμυντικός και μπακ Νίκος Λάππας, που συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Ενίσχυση με Γιαουπλάρι - Λάππα

Την άμυνά του ενισχύει ο ΑΠΟΚ με την απόκτηση του Λευτέρη Γιαουπλάρι. Ο 23χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στον Σαρακηνό Βόλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ομάδα στην οποία είναι παίχτης ο Μάκης Χρυσικός, τεχνικός διευθυντής ο αδερφός του Ταξιάρχης και Πρόεδρος ο πατέρας τους Δημήτρης, όλοι τέως μέλη του Αιόλου. 

Ο Γιαουπλάρι έχει έφεση στο ψηλό παιχνίδι και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια του ΑΠΟΚ στη Γ’ Εθνική.

Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο Γιάννης Λάππας αδερφός του Νίκου, που προέρχεται από τον Ολυμπιακό Λαμίας. Είναι 29 ετών, με θητεία σε Λαμία Κομποτάδες, Λιανοκλάδι και Ένωση 2010 (στοιχεία Ι. Λάππα: ευρυτανίασπορ).