Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για τον Κυπελλούχο Ευρυτανίας Αίολο. Στο τιμόνι των "τζιαλομπλού" ο Δημήτρης Τσιγαρίδας

Μετά τον ΑΠΟΚ η δεύτερη ομάδα του νομού και πρώτη του τοπικού πρωταθλήματος, ο Αίολος άρχισε την περασμένη Δευτέρα 21/8 την προετοιμασία της.

1

Η πρώτη των Κυπελλούχων Ευρυτανίας έγινε στις 19:00 στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου. Νέος προπονητής των “τζιαλομπλού” είναι ο Δημήτρης Τσιγαρίδας, ο οποίος ήταν στην πάγκο της Ποταμιάς, κατακτώντας μάλιστα το κύπελλο 2016.

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Αιόλου, καθώς το “παρών” έδωσαν 13 ποδοσφαιριστές: Π. Αζακάς, Μπόνιας, Χ. Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Κ. Καλύβας, Ι. Φεγγούλης, Κόκκοτας, Άρ. Σιταράς, Κυλλής, Β. Τριανταφυλλόπουλος, Π. Μπουμπουρής, Ερ. Καραμπάς και Αλ. Τόλης.

Κοντά στην ομάδα ο Πρόεδρος Περικλής Πλακιάς, ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Παππάς και φυσικά ο φροντιστής και φίλος της ομάδας Σταύρος Μαντής.

2

Δηλώσεις

Δημήτρης Τσιγαρίδας «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο - Ευκαιρία να αναδειχθούν τα νέα παιδιά»

Για τη νέα σεζόν τους στόχους της ομάδας και τις ελλείψεις που δεδομένα έχει αυτή την περίοδο ο Αίολος μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ ο 46χρονος τεχνικός Δημήτρης Τσιγαρίδας. Ο Τσιγαρίδας προέρχεται από μια διετία στον πάγκο της Ποταμιάς όπου κατέκτησε το κύπελλο το 2016, ενώ φέτος πέτυχε την είσοδο στα μπαράζ. Επιπλέον, είναι προπονητής των Μικτών ομάδων και φέτος θα πορευτεί με τον Δημήτρη Αντωνίου.

5

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την έναρξη της σεζόν είπε: «Εύχομαι αρχικά, καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και επίσης στον ΑΠΟΚ που μας εκπροσωπεί στην Γ’ Εθνική. Σίγουρα, το τοπικό πρωτάθλημα θα χάσει λίγο σε ποιότητα, γιατί έχουν φύγει πολλοί ποδοσφαιριστές, για να εκπροσωπήσουν τον νομό μας με τον ΑΠΟΚ. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αναδειχτούν. Νομίζω είναι μια υγιής διαδικασία και μόνο να κερδίσει έχει ο νομός μας από αυτό».

Για τους στόχους του Αιόλου είπε: «Η κάθε ομάδα τον στόχο της τον διαμορφώνει με βάση το δικό της ρόστερ και με βάση αυτό των άλλων ομάδων. Η ομάδα φέτος φιλοδοξεί να “παντρέψει” τη νέα γενιά (σ.σ. με τους “παλιούς”), καθώς θα προσπαθήσει να φέρει πολλά νέα παιδιά στο γήπεδο και θα προσπαθήσει να είναι το ίδιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει όλους τους στόχους στο τοπικό πρωτάθλημα. Όλα θα εξαρτηθούν από την ενίσχυση την δική μας και την ενίσχυση των άλλων ομάδων. Ο Αίολος πάντα έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστεί, αλλά όλα θα φανούν στη διάρκεια».

Για την πρεμιέρα του κυπέλλου στο Ραπτόπουλο τόνισε: «Στην ζωή μου έμαθα από οποιαδήποτε θέση και εάν βρισκόμουν ότι πρέπει πάντοτε να σέβεσαι τον αντίπαλο, γιατί και εγώ έχω πέσει “θύμα εκπλήξεων” και έχω αποτελέσει έκπληξη για άλλους.

Άρα ο καθένας όταν κοιτάει την ομάδα του, προσπαθεί μέσα από τη δουλειά να πετύχει τους στόχους της έχει περισσότερες πιθανότητες. Εκείνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι το πόσο δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Εάν τα παιδιά μας σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της ομάδας και των φιλοδοξιών που έχει και είναι στο γήπεδο συνέχεια είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους…».

3

4

6

7

8

9

11

10

12

15