Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Έφτασε στο Καρπενήσι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για λογαριασμό της ΑΕΚ. Τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου ο διεθνής άσος

Έπειτα από την παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μπήκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο Καρπενήσι.

LARE

Η προετοιμασία της ΑΕΚ βρίσκεται στα μισά της, στο Καρπενήσι, με την Ένωση να προετοιμάζεται εντατικά ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θέλει να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό οι προπονήσεις είναι απαιτητικές. 

Από την Τρίτη (29/08), προστέθηκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ στο Καρπενήσι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο «Λάρυ» μετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και μετά από ένα τριήμερο ξεκούρασης πήρε τα.. βουνά και εντάχθηκε στην προετοιμασία της Ένωσης.

Το απόγευμα, μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιήσει και την πρώτη προπόνησή του με την ΑΕΚ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα σε διάστημα 1 μήνα ταξιδεύει για δεύτερη φορά στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, καθώς στο ίδιο μέρος είχε πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας.

lare2 0