Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

ev media-logo

Οδοποιία, αναπλάσεις και μισθώσεις μηχανημάτων. Με 13 θέματα συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή Αγράφων

Με δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αγράφων, στο γραφείο συσκέψεων στο Κερασοχώρι.

mixanima-dentro-dromos1

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι:

Έγκριση πρακτικών ΙΙ των διαγωνισμών για τα έργα: «Εσωτερική οδοποιία Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Απεραντίων, «Εσωτερική οδοποιία Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Ασπροποτάμου», «Εσωτερική οδοποιία Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Αγράφων», «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στις Τ.Κ. Κερασοχωρίου - Αγίου Δημητρίου & Χρύσως Δ.Ε. Βίνιανης», «Αναπλάσεις στην Τ.Κ. Γρανίτσας Δ.Ε. Απεραντίων», «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων ΔΕ Αγράφων»,  «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων ΔΕ Απεραντίων», «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων ΔΕ Ασπροποτάμου», «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων ΔΕ Βίνιανης» και «Μίσθωση μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων ΔΕ Φραγκίστας».

Ακόμη τέθηκε η αποδοχή ή μη πρακτικού ΙII του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του δήμου Αγράφων και των Νομικών Προσώπων», ενώ ψηφίστηκαν πιστώσεις για δικαστικές αποφάσεις και για τη συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων έργου. (φωτο αρχείου)