Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Νέα φιλική νίκη του Αιόλου επί της Μυρίκης με 3-1. Χατ-τρικ από τον κάπτεν των κυπελλούχων Τριανταφυλλόπουλο [ΦΩΤΟ]

Για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα ο Αίολος επικράτησε… φιλικά της Μυρίκης, αυτή τη φορά με σκορ 3-1 (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου, 17/9, 18:00, διάρκειας 70 λεπτών).

1

Με πρωταγωνιστή τον Χ. Τριανταφυλλόπουλο,που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης (!), πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ο Αίολος πήρε τη φιλική νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με τη Μυρίκη.

Καλύτερο στη γενική εικόνα το σύνολο του Τσιγαρίδα, πήρε το προβάδισμα στο 15’ με την άμυνα να μην αντιδρά σωστά τόσο στο κόρνερ του Μπόνια, όσο και το σουτ του Νικολάου, δίνοντας την ευκαιρία στον Τριανταφυλλόπουλο να πετύχει με κοντινό πλασέ το 1-0.

2

Στο 45’, ο κάπτεν έκανε το 2-0 με εκπληκτικό αριστερό βολέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και σημείωσε στο 50ο λεπτό το 3-0, με πλασέ εξ’ επαφής, μετά την κακή απομάκρυνση του Τσιγαρίδα.

Η Μυρίκη, που προσπάθησε παίζοντας από τα άκρα, στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με τη μπάλα να περνάει από όλους και τον ξεχασμένο (νεοαποκτηθέντα) Συγκελόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά.

3

* Χρέη ρέφερι ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής της Μυρίκης Βασίλης Δόσης.

* Θετική παρουσία για τον νεαρό πορτιέρο Φεγγούλη, που αντέδρασε αποτελεσματικά σε ευκαιρίες της Μυρίκης.

4

Συνθέσεις ομάδων

Αίολος (Δ. Τσιγαρίδας): Φεγγούλης, Π. Μπουμπουρής, Ν. Νικολάου, Ράπτης, Αζακάς, Μπόνιας, Παρασκευόπουλος, Τόλης, Μπισμπίκης, Καλύβας, Χ. Τριανταφυλλόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Καραμπάς, Κυλλής, Β. Τριανταφυλλόπουλος

Μυρίκη (Δ. Αντωνίου): Σ. Φακίτσας, Πατρώνης, Β. Συγκελόπουλος, Γενιτσαρόπουλος, Τριανταφύλλου, Ζαχαράκης, Τσιλίκας, Τάσιος, Τσιάμης, Τσίπρας, Βούρτσας. Έπαιξαν και οι: Νούλας, Νικοπολίδης, Ίβρος, Τσιγαρίδας, Μπίκας, Λέρης, Λαθύρης, Ε. Μπουμπουρής, Ντότσικας

13

12

10

6

16
17

8

9

14

15

5

11