Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Γιάννης Φλωράκης (Προπονητής ΑΠΟΚ): «Ιστορικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου - Η κλήρωση από μόνη δεν λέει κάτι, χρειάζεται προσήλωση και προσπάθεια…»

Δηλώσεις στα «Ευρυτανικά Νέα» έκανε ο έμπειρος τεχνικός του Βελουχίου Γιάννης Φλωράκης μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

FLORAKIS

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιστορική φετινή χρονιά και το εναρκτήριο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, έκρινε ως θετική την κλήρωση και χαρακτήρισε τα φιλικά παιχνίδια ως τεστ ετοιμότητας. Αναλυτικά:

Για την πρεμιέρα του ΑΠΟΚ είπε: «Είναι ιστορική στιγμή για την Ευρυτανία και τον ΑΠΟΚ, που συμμετέχει στη συγκεκριμένη κατηγορία για πρώτη φορά. Υπάρχει συσπείρωση τόσο μέσα στην ομάδα, όσο και από τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής και στηρίζουν όλη την προσπάθειά μας».

Για την κλήρωση τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που αρχίζουμε με τρία παιχνίδια στην έδρα μας, στοιχείο που μάς δίνει την ευκαιρία να πάρουμε βαθμούς και μαζί ψυχολογία για τη συνέχεια… Η κλήρωση από μόνη δεν λέει κάτι, χρειάζεται προσήλωση και προσπάθεια…».

Για την έναρξη με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή ο Γιάννης Φλωράκης δήλωσε: «Είναι γνωστή η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έχει το όνομα έχει την ιστορία κα είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Αυτά όμως θα πρέπει να τα αποδείξει στην έδρα μας. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος και ότι πάρουμε θα είναι καλό για εμάς».

Για την παρουσία και τα συμπεράσματα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια υπογράμμισε τα εξής: «Στα φιλικά βγάζουμε συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, δοκιμάζοντας παράλληλα ορισμένα συστήματα. Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε, αλλά η δυναμικότητα των αντιπάλων που επιλέξαμε ήταν τέτοια που πρωτίστως ενδιέφερε να πάρουν τα παιδιά εμπειρίες και να δουν τη δυναμική της κατηγορίας (…). Έμεινα ικανοποιημένος από την παρουσία μας...φυσικά προτιμώ να χάνω στα φιλικά και να κερδίζω στα επίσημα».