Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ακατάλληλος για τη διεξαγωγή αγώνα ο αγωνιστικός χώρος στο Ραπτόπουλο - Ξερόχορτα, αγκάθια και ένα... δέντρο εντός του γηπέδου

Το περασμένο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στο γήπεδο Ραπτοπούλου η αναμέτρηση της τοπικής Δόξας με τον Αίολο.

2

Αγωνιστικά, οι Καρπενησιώτες δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στο Ραπτόπουλο επικρατώντας με 3-0. Το γήπεδο όμως όπου διεξήχθη το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για πολλούς λόγους.

Πρωτίστως, δεν είναι δυνατό εν έτει 2017 να γίνονται αγώνες σε χωμάτινο "ξερό" γήπεδο, ενώ παρά την κρίση ο Δήμος Αγράφων πιθανολογείται πως είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα, που δεν έχει ένα γήπεδο, έστω με πλαστικό χλοοτάπητα. Οι μελέτες συνεχίζονται, αναμένοντας το πόρισμα, όμως το γεγονός παραμένει... γεγονός. 

Πέρα από αυτό (δήμος χωρίς γήπεδο), στο γήπεδο Ραπτοπούλου παρατηρήθηκαν και επισημάνθηκαν και από τους παράγοντες του Αιόλου αγκάθια στο χώρο γύρω από τους πάγκους, ξερόχορτα των οποίων η βλάστηση φτάνει έως και το μισό μέτρο, αλλά και ένα δέντρο δίπλα από την τελική γραμμή.

Σίγουρα ασυνήθιστα πράγματα για ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Δικαιολογία από πλευράς γηπεδούχων -αν και όπως ξέρουμε τα γήπεδα ανήκουν στους οικείους δήμους- αποτελεί η οικονομική κρίση που μαστίζει κάθε χώρο και κατά συνέπεια το ποδόσφαιρο, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα της Δόξας κατέβηκε εκτάκτως στο πρωτάθλημα.

Οφείλουν όμως οι ιθύνοντες της ομάδας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στα τέλη Οκτωβρίου να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα, αντάξια της ιστορίας του ακριτικού συλλόγου, ακόμα και αν το πράσινο αποτελεί, για την ώρα μακρινό, όνειρο.

Στα θετικά, το γεγονός πως η ομάδα τοποθέτησε ολοκαίνουρια δίχτυα στα τέρματα και σημαιάκια.  

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ
1

3

5

6