Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Μέχρι την… Άνδρο έφτασε η χάρη των Ευρυτάνων δρομέων. Θέσεις στο βάθρο και εξαιρετικές επιδόσεις στο "Andros Trail Race", όλα τα αποτελέσματα

Στο κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου χτύπησε το περασμένο Σαββατοκύριακο η καρδιά του ορεινού τρεξίματος, με τη διοργάνωση του 2ου 'Andros Trail Race', η οποία είχε μάλιστα και «χρώμα» ευρυτανικό, καθώς τρία (3) «δικά μας» παιδιά έτρεξαν στη μεγάλη και πιο απαιτητική διαδρομή των 24 χιλιομέτρων σε μονοπάτια και λιθόστρωτα σοκάκια του νησιού.

andros-trail1

Αρχικά, το Μεγαλοχωρίτικο δίδυμο των Ελευθερίου-Κολόκα ήταν γι’ ακόμα μία φορά εξαιρετικό και ανέβηκε στο βάθρο: Ο 32χρονος Δημήτρης Ελευθερίου έπιασε υψηλή απόδοση και τρέχοντας την απόσταση σε περίπου 2,5 ώρες, κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση και να δει στο στήθος του το μετάλλιο, έχοντας να συναγωνιστεί περισσότερους από 90 αθλητές και αθλήτριες.

eleutheriou-andros1

Τα αγωνιστικά της πατήματα βρίσκει, εξάλλου, η 21χρονη Φωτεινή Κολόκα, η οποία με επίδοση 3:22:03 κατετάγη στην 3η θέση στην Κατηγορία Γυναικών (29η Γεν. Κατάταξης) και ανέβηκε με τη σειρά της στο βάθρο.

koloka-andros2

Ευχάριστη έκπληξη, αποτέλεσε, τέλος, η συμμετοχή του Καρπενησιώτη Δημήτρη Χαλαστάνη: ο 28χρονος, που εμφανίζει σταθερή αγωνιστική πρόοδο, έτρεξε τα 24χλμ σε τρεις ώρες και κατέκτησε την 10η θέση στη Γενική Κατάταξη (9ος στους Άνδρες).