Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Την Κυριακή στις 16:00, η δεύτερη μάχη του ΑΠΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με αντίπαλο τον Αλμυρό - Αισιοδοξία για το τρίποντο στις τάξεις των Ευρυτάνων

Πράξη δεύτερη για τον ΑΠΟΚ στη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς την Κυριακή 15/10 υποδέχεται στο Εθνικό στάδιο τον Αλμυρό, με στόχο τη νίκη.

apokvelo

Με τη δύναμη του κόσμου και την ψυχολογία στα ύψη από την ιστορική νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, το Βελούχι θα κυνηγήσει το τρίποντο κόντρα στους Θεσσαλούς.

Πανέτοιμος ο ΑΠΟΚ για τον δεύτερο αγώνα του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, που θα διεξαχθεί και αυτός εντός έδρας. Η ομάδα του Βελουχίου προέρχεται από την ιστορική πρεμιέρα στην κατηγορία, που συνδυάστηκε με μεγαλειώδη νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και σκόρερ τον Ευρυτάνα Τζίμη Κατσαδούρο στο 58ο λεπτό.

Και τώρα ο Αλμυρός

Ο "ιστορικός" την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου υποδέχεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής τον Αλμυρό, ο οποίος “σκόρπισε” με 4 - 1 τον Οπούντιο Μαρτίνου (επόμενο αντίπαλο του ΑΠΟΚ). Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου, στις 16:00.

Ο κόσμος της ομάδας, αλλά και ο φίλαθλος κόσμου του νομού πρέπει να βρεθεί (και πάλι) στο πλευρό του ΑΠΟΚ και να αποτελέσει τον 12ο παίχτη της, με φωνή, τραγούδι και σε αθλητικά πλαίσια. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τους μαθητές και τους φοιτητές. Εξάλλου σήμερα Παρασκευή 13/10 οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ Βασίλης Ντουφεκιάς και Χρήστος Λέρης μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Αθανασόπουλο σε μια συμβολική κίνηση μοίρασαν προσκλήσεις σε μαθητές των σχολείων της περιοχής.

APOKPAIXTES

Η διαιτησία

Τον αγώνα ΑΠΟΚ Βελούχι-Γ.Σ. Αλμυρός στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κέκελος, με βοηθούς τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Κωνσταντίνο Λυσάρη της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Παρατηρητής Διαιτησίας είναι ο Αθανάσιος Κλειτσάκης (Φθιώτιδας)

Μέσα ο Μπάκα, έξω Κάτσα-Τσίλι

Στη διάθεση του προπονητή βρίσκεται ο αρχηγός Άλεξ Μπακαλίδης, που αποχώρησε τραυματίας στο ματς της πρεμιέρας, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο στο κεφάλι. Αντίθετα, ο σκόρερ Τζίμης Κατσαδούρος, όπως μάς ενημέρωσε, είχε υποστεί διάστρεμμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως "έσφιξε τα δόντια" και συνέχισε.

Το περασμένο διάστημα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπειών, όμως όπως όλα δείχνουν μένει εκτός αγώνα. Το ίδιο ισχύει και για τον "τίγρη" Δημήτρη Τσιλιμέκη, ο οποίος στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης 10/10 δέχτηκε χτύπημα στην κνήμη (καλάμι) και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή Φλωράκη, προτιμώντας να αποφύγει υποτροπή. 

Εκτός ο Κατσαδούρος
KATSAD

Παίζει ο Μπακαλίδης
mpakal

Η σύνθεση με Ολυμπιακό Βόλου

Η σύνθεση του ΑΠΟΚ στον αγώνα της πρεμιέρας ήταν η ακόλουθη: ΑΠΟΚ (Ι. Φλωράκης, 4-2-3-1): Λαμπρόπουλος (τ.), Χαλλής, Παχής, Ζαραβέλης, Σιάτρας, Γιαουπλάρι (90’+ Ντουφεκιάς), Κατσαδούρος, Γενιτσαρόπουλος, Κακκάβας (70’ Ι. Λάππας), Μπακαλίδης (82’ λ.τρ. Βαρότσης), Ν. Λάππας.

Το γκολ

Στο 58ο λεπτό, ο Παχής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, αμυνόμενος έδιωξε προ του Γιαουπλάρι, ο Γενιτσαρόπουλος επέστρεψε τη μπάλα στην περιοχή, που εξοστρακίστηκε στο πόδι του Χαλλή.  Στη συνέχεια, έφτασε στον Κατσαδούρο, ο οποίος (με τον Γιαουπλάρι να μπαίνει στη φάση) στόπαρε και σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα (που πήρε ανάποδα φάλτσα), στα δίχτυα (1-0) μέσα σε πανδαιμόνιο και το στάδιο στον... αέρα!

apokpanutΗ φάση

Στο 77ο λεπτό, ο Γενιτσαρόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας ντρίμπλαρε τον πορτιέρο Κούτσικο, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο Κούτσικος (σύμφωνα με όσα μάς μετέφερε ο Γενιτσαρόπουλος) παραδέχτηκε πως ήταν πέναλτι. Αν είχε υποδειχτεί, θα αντίκριζε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, ο οποίος, όμως έδωσε συνέχεια στον αγώνα. 

Οι δηλώσεις Φλωράκη

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΠΟΚ Ι. Φλωράκης έκανε λόγο για σημαντική και ιστορική νίκη της ομάδας (…). Έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισε πως η ομάδα άξιζε τη νίκη με την εμφάνιση που έκανε στο 2ο ημίχρονο. Υπογράμμισε δε, πως η νίκη έχει ψυχολογικά και βαθμολογικά οφέλη, ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η σωτήρια, ενώ κλείνοντας είπε πως «ο Ολυμπιακός ίσως υποτίμησε τον ΑΠΟΚ».

APOOMADA