Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

[4η αγωνιστική] Κομβική η σημερινή μάχη (18/10) στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου - Το Βελούχι φιλοξενεί τον Οπούντιο Μαρτίνου με στόχο το τρίποντο

Ο Αλμυρός επικράτησε δίκαια του ΑΠΟΚ στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου με σκορ 2-1 και πλέον οι Ευρυτάνες δεν έχουν περιθώρια απωλειών στο νέο εντός έδρας παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

velouxi1

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες (Τετάρτη18 Οκτωβρίου, 16:00) στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου με σκόρερ δις τον Κυπτίου, ενώ μείωσε στο τέλος για το Βελούχι ο Κακκάβας, πετυχαίνοντας ουσιαστικά νίκη επαγγελματικού χαρακτήρα (15/10, 16:00-3η αγωνιστική). Ο "ιστορικός" θέλει τη στήριξη του κόσμου και για αυτό η διοίκηση έχει ορίσει την τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για μαθητές και φοιτητές.

velo2

Παρόντες - απόντες

Τραυματίες είναι ο μέσος Τζίμης Κατσαδούρος, ο οποίος απουσίαζε και κόντρα στον Αλμυρό, ολοκληρώνοντας με διάστρεμμα τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και ο μπακ Γιώργος Χαλλής, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν την ολοκλήρωση του ζεστάματος του αγώνα.

Αντίθετα, Ο μπακ Δημήτρης Τσιλιμέκης προπονήθηκε κανονικά χωρίς ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης (17/10, το απόγευμα) και έτσι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή Ι. Φλωράκη. Αμφίβολος παραμένει ο Γιώργος Χαλλής, που ένιωσε.

"Παρών" αναμένεται να δηλώσει ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Γιώργος Δικαιόπουλος, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και έτσι αποτελεί ένα ακόμα "όπλο" για το Βελούχι.

Ο Χαλλής στο μέσο
xallis1

Αμυντικά κενά ο Οπούντιος

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κερδίσει το ματς της πρεμιέρας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, όμως στα επόμενα δύο παιχνίδια δέχτηκε 4άρες από Αλμυρό (4-1) και εντός από τη Θήβα (2-4). Μέλος της ομάδας από το φετινό καλοκαίρι είναι και ο Κώστας Χρυσαφόπουλος, που αποχώρησε από τους νέους Λαμίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Καρπενήσι 2002", Κρέντη, Αίολος, αλλά και Μικτές Ευρυτανίας.

Φλωράκης vs Ζαχαρόπουλος

Όσον αφορά την πρόσφατη προϊστορία ο ΑΠΟΚ είχε αντιμετωπίσει το 2014 τον Οπούντιο σε όμιλο μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Γνώρισε την ήττα τόσο εκτός με 1-0, όσο και εντός έδρας με 0-5, παιχνίδι στο οποιο οι Ευρυτάνες ήταν αδιάφοροι, σε αντίθεση με  τους Φθιωτούς, οι οποίοι με το σκορ αυτό, αλλά και το διπλό (0-1) μέσα στην έδρα της Νέας Αρτάκη την τελευταία αγωνιστική είχαν πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Προπονητές των ομάδων, όπως και τώρα ήταν ο Γιάννης Φλωράκης και ο Μάκης Ζαχαρόπουλος.

flora

Οι τελευταίες συνθέσεις

Ο ΑΠΟΚ στο παιχνίδι με τον Αλμυρό κατέβηκε με την παρακάτω σύνθεση (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Ν. Λάππας, Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Βαρότσης (77’ Λέρης), Μπακαλίδης, Κακκάβας, Ι. Λάππας.

Ο Οπούντιος στον αγώνα με την Θήβα κατέβηκε με την παρακάτω σύνθεση (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Αγγελόπουλος (83΄ Σιδέρης), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Ξεζώνοτος, Ντούνης (66΄ Μπράχο), Τομόρι (60’ Χρυσαφόπουλος), Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος (83’ Παπανικολάου), Πρέντι.

velo3

Ορισμός διαιτησίας από την Πρέβεζα!

"Βράζουν" στον ΑΠΟΚ με τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας. Στον σημερινό αγώνα με το Μαρτίνο ορίστηκε τριάδα από την ΕΠΣ Πρέβεζας (!) των κκ. Γ. Ρούσσου/Μπεκερτζή - Ηλ. Κωνσταντίνου - Άγ. Τσόγκα. Ορισμός, που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του ευρυτανικού συλλόγου.

Οι υπόλοιπες γηπεδούχες ομάδες έχουν ορισμούς από όμορους νομούς. Εξάλλου, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), διαιτητής του ΑΠΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στους ορισμούς στον αγώνα Αλμυρός-Διγενής.

ΑΠΟΚ-ΜΑΡΤΙΝΟ
Διαιτητής: Γιώργος Ρούσσος-Μπεκερτζής. Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου - Άγγελος Τσόγκας (ΕΠΣ Πρέβεζας). Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Λιανός (ΕΠΣ Βοιωτίας)