Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

1η αγωνιστική Α' ΕΠΣ Ευρυτανίας: Δύο αναμετρήσεις το Σάββατο 28/10 και μία την Κυριακή το πρωί - Χωρίς ντέρμπι η εκκίνηση

Το τοπικό ποδόσφαιρο κάνει αυλαία για τη φετινή σεζόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου.

16

Πρώτη σέντρα το Σάββατο της 28ης Οκτωβρίου με δύο παιχνίδια, ενώ ένα διεξάγεται την Κυριακή το πρωί, καθώς το απόγευμα στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου, ο ΑΠΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Ιτέας.

Δύο παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο και στο πρώτο εξ’ αυτών αναμετρώνται η Μυρίκη με τη Φραγκίστα, ομάδες, που έχουν ήδη αποχαιρετήσει ήδη το θεσμό του Κυπέλλου. Βασικός στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι το πρωτάθλημα και θέλει την καλύτερη δυνατή αρχή, που… ορίζεται με την κατάκτηση του τριπόντου.

Το γηπεδικό απασχολεί διαχρονικά τη Φραγκίστα, που έχει ωστόσο το ρόστερ να μπει φέτος στην 4αδα! Δύσκολη η πρεμιέρα στο Καρπενήσι.

Για τρίτη Φορά ήδη, τα λένε φέτος Ραπτόπουλο και Αίολος, με τους “τζιαλομπλού” να έχουν επικρατήσει ήδη δύο φορές φέτος για το θεσμό του κυπέλλου με 3-0 στο ακριτικό χωριό και 4-0 στο Καρπενήσι.

Σκληροτράχηλη η έδρα της Δόξας που ήταν μαχητική στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο Αίολος είναι ποιοτικότερος. Η Δόξα ωστόσο εφόσον παρουσιάζεται πλήρης στα παιχνίδι θα χτυπήσει την τετράδα των μπαράζ.

Μετά την πρόκριση επί της Μυρίκης, η Ποταμιά θέλει να κάνει καλή αρχή και στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε στα ημιτελικά εις βάρος της Φραγκίστας, όμως στους "4" ηττήθηκε με το βαρύ και μη αναστρέψιμο 5-0 από τον Αίολο.

Πριν από ένα μήνα και… κάτι η Ποταμιά είχε σκορπίσει σε φιλικό τον ανέτοιμο τότε ΠΑΟΚ με 8-0, όμως το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής αναμένεται διαφορετικό. Φαβορί παραμένει μεν η Ποταμιά, όμως η ακαδημία έχει δυναμώσει αμυντικά. Άτυπη κόντρα μόνο για 90 λεπτά μετά των συνεργατών Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Λάκη Αναστασόπουλου.

Η πρώτη αγωνιστική (28-29/10)

(28/10, 16:00) Μυρίκη-Φραγκίστα (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος. Βοηθοί: Στέλιος Σώμαλης - Νίκος Παπαρούπας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

(28/10, 16:00) Ραπτόπουλο-Αίολος (Γήπεδο Ραπτοπούλου)

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος. Βοηθοί: Μίλτος Ελ Ταχάν - Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας) 

(29/10, 11:00) Α.Π. ΠΑΟΚ-Ποταμιά (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτησία: Δημήτρης Κουρλός. Βοηθοί: Σπύρος Μπύρος - Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

* Το αναλυτικό πρόγραμμα για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ