Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

[2η αγωνιστική Α' ΕΠΣ] Κακή εμφάνιση για τον Αίολο, παρά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ - Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάνε οι "τζιαλομπλού"

Δεύτερη νίκη για τον Αίολο παρά την κακή εμφάνισή του, με 2-0 επί του ΠΑΟΚ (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου, 3 Νοεμβρίου, 15:00-2η αγωνιστική).

1

Την χειρότερη του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αίολος, που παρουσιάζεται άνευρος, χωρίς πάθος και κυρίως χωρίς πλάνο και φαντασία στο παιχνίδι του.

Ευτύχησε να πετύχει από ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου, όμως στη συνολική διάρκεια του αγώνα δεν ήταν καλός και είναι βέβαιο πως κρατάει μόνο τη νίκη και ψάχνει την… επαγρύπνηση. Αξιόμαχος και βελτιωμένος αμυντικά ο ΠΑΟΚ, περιορίστηκε όπως ήταν φυσικό ε παθητικό ρόλο, περιορίζοντας σε μεγάλό βαθμό τα ατού των "τζιαλομπλού".

2

Κυριότερες στιγμές

1ο ημίχρονο: Εκτός τέρματος πέρασε μακρινό σουτ του Νικολάου στο 10λεπτο, ενώ στο 13’, μετά τη σέντρα του Μπουμπουρή και την κακή αντίδραση των αμυνομένων ο Χαλκίδης από κοντά πήρε το δώρο και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.

Τρία λεπτά μετά, εκτέλεση φάουλ του Μπόνια από θέση έξω αριστερά έβγαλε με τις γροθιές ο Παπαϊωάννου και στην επαναφορά, ο Παρασκευόπουλος με άτσαλο σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

3

2ο ημίχρονο: Στο 52ο λεπτό, ο Μπόνιας ελίχθηκε και σέντραρε από δεξιά για τον  Καλύβα, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε πρόωρα το τελικό 2-0. Σουτ του Καλύβα από κοντά πέρασε εκτός εστίας στο 64ο λεπτό, ενώ ένα δεκάλεπτο αργότερα, ο Φεγγούλης απέκρουσε δύσκολα όμορφο χτύπημα φάουλ του Ζανιά, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

5

Το φιλμ του αγώνα

Γκολ: (13’) Χαλκίδης, (52’) Καλύβας. Διακριθέντες: Μπόνιας, Χαλκίδης (Αίολος) - Τσάρας, Ρουμελιώτης, Κατσαρός (ΠΑΟΚ).

Στο... παρασκήνιο

* Ελάχιστοι φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την εξέδρα του Ενικού σταδίου.

* Δύο στα δύο για τον Αίολο με τέρματα 8-1, ενώ αντίθετα αγνοεί νίκη και γκολ ο νεοσύστατος ΠΑΟΚ (0-6).

4

* Το ένα ζευγάρι των ημιτελικών αποτελούν οι δύο ομάδες. Ωστόσο, ο Αίολος μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα βρίσκεται και με τα δύο… πόδια στον τελικό.

* Τραυματίας αποχώρησε για ένα ακόμα παιχνίδι ο δυναμικός μπακ Λάμπρος Κατσαρός.

6

* Με την Ποταμιά στο ντέρμπι κορυφής κοντράρεται την 3η αγωνιστική ο Αιολος (11/11, 15:00), στη Φραγκίστα ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ (12/11, 15:00).

* Την πρεμιέρα τους στη Γ’ Εθνική με την αναμέτρηση Σκουφάς Κομποτίου-Εθνικός Φιλιππιάδας έκαναν την Κυριακή 5/11, οι βοηθοί διαιτητές του αγώνα Αίολος-ΠΑΟΚ Δημήτρης Κουρλός - Σπύρος Μπύρος. Διαιτητής ήταν ο Κώστας Διώτης, που ανήκει κι αυτός στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.

7

Συνθέσεις ομάδων

Αίολος (Δ. Τσιγαρίδας): Ι. Φεγγούλης, Π. Μπουμπουρής (58’ Ράικος), Παρασκευόπουλος (67' λ.τρ. Τόλης), Αζακάς, Μπισμπίκης, Χαλκίδης (46' Φούκας), Μπόνιας, Νικολάου, Χ. Τριανταφυλλόπουλος, Καλύβας, Γούλας (54’ Μάρκης)

Π.Α.Ο.Κ. (Γ. Χρυσαφόπουλος): Γ. Παπαϊωάννου, Μαντζιούτας (66' Καώνης), Κατσαρός (74' λ.τρ. Βουτσέλης), Τσάρας, Μουστάκης (58' Μαστρογιάννης), Ρουμελιώτης, Γκριμόπουλος, Μίλης, Κωστορρίζος, Ρέπας, Χόντζα (46' Ζανιάς)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος. Βοηθοί: Δημήτρης Κουρλός - Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

8

9

23

22

11

12

13

10

24

25

14

20

21

15

27

16

17

19

26

topikoomades