Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Εμφατικό πέρασμα της Δόξας Ραπτοπούλου από το Κερασοχώρι. Δίκαιο 3 - 0 επί της Δυτικής Φραγκίστας (φωτορεπορτάζ)

Εντυπωσιακό διπλό και σκορ 3-0 στο Κερασοχώρι επί της Φραγκίστας πέτυχε το Ραπτόπουλο  (2η αγωνιστική, Κυριακή 5/11, 15:00).

1

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό κομμάτι του αγώνα, η Φραγκίστα είχε την ελαφρά υπεροχή, καταγράφοντας λιγοστές φάσεις, όπως άλλωστε και οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα το 0-0 στην ανάπαυλα του 45λεπτου να είναι απόλυτα δίκαιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως το σκηνικό άλλαξε! Το Ραπτόπουλο ήταν πολύ ανώτερο του αντιπάλου, καθώς έβγαλε φάσεις και σημείωσε τρία γκολ σε διάστημα μισής ώρας "καθαρίζοντας" έτσι το παιχνίδι. Η Φραγκίστα ήταν ακίνδυνη στο β’ μέρος, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το παιχνίδι του αντιπάλου και μοιραία με τα ατού της εκτός αγώνα υπέστη “βαριά” ήττα.

2

Κυριότερες στιγμές

1ο ημίχρονο: Λίγες οι καλές φάσεις στο πρώτο μέρος και συνάμα μοιρασμένες για τις δύο πλευρές. Καλό σουτ του Λαθύρη από τα δεξιά στο 10λεπτο πέρασε άουτ και σωτήρια απόκρουση του Σάλτη σε προσπάθεια του Κοτούλα λίγο μετά. 

Πλασέ του Κατσαδούρου στο 23ο λεπτό μετά το φάουλ του Ζήκα από τα δεξιά μάζεψε εύκολα ο Παπαδήμος, ενώ στο 25ο μετά από οργανωμένη επίθεση της Δόξας, ο Παπαντζίμας από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε εκτός τέρματος.

3

2ο ημίχρονο: Ο Γκούρλιας προειδοποίησε στο 50’ και εκτέλεση φάουλ να φεύγει άουτ και εκτέλεσε οκτώ λεπτά μετά: με εκπληκτική σλάλομ, έφτασε και πέρασε και τον τερματοφύλακα πλασάροντας για το 0-1. Στο 63ο λεπτό ο Παπαντζίμας σούταρε από τα όρια της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα χαμηλά στη γωνία του Σάλτη (0-2).

Σουτ του Ζήκα δε βρήκε στόχο στο 66ο λεπτό, όμως το έκανε ο Παπαντζίμας ένα τέταρτο μετά, με δύο προσπάθειες και ενώ ο Σάλτης απέκρουσε την πρώτη (αδρανής η άμυνα της Φραγκίστα). "Στοπ" στην κλασική (αλλά και βιαστική, ενώ μπορούσε να τη "σπάσει") ευκαιρία του Λαθύρη στο φινάλε έβαλε ο Παπαδήμος, διατηρώντας το "μηδέν" παθητικό.

5

Φιλμ του αγώνα

Γκολ: (58’) Γκούρλιας, (63’, 80’) Παπαντζίμας. Διακριθέντες: -- (Φραγκίστα) - Παπαντζίμας, Γκούρλιας, Β. Μπισμπίκης, Τσιάμης (Ραπτόπουλο).

Στο… παρασκήνιο

* Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε η διαγράμμιση του γηπέδου, το οποίο φιλοξένησε για πρώτη φέτος αγώνα της Α’ ΕΠΣ.

* Πρώτη νίκη για το Ραπτόπουλο στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη μετά από αρκετές σεζόν στην Α’ ΕΠΣ, όπου επέστρεψε φέτος.

4

* Πρώτη και "βαριά" ήττα για την Φραγκίστα, με ομάδα που αναμένεται να διεκδικήσουν την είσοδο στην 4αδα των μπαράζ.

* Τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Κερασοχώρι η Φραγκίστα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικης (12/11, 15:00), ενώ στο Καρπενήσι με αντίπαλο τη Μυρίκη θα αγωνιστεί η ομάδα της Δόξας το πρωί (11:00) της Κυριακής 12/11.

6

Συνθέσεις ομάδων

Φραγκίστα (Χ. Γαλανός): Χ. Σάλτης, Λάμπρου, Φ. Μπισμπίκης, Κατσιφής, Ι. Μπισμπίκης, Αγ. Σάλτης (73’ Κ. Γούλας), Λαθύρης, Κατσαδούρος, Ζήκας, Ε. Γαλανός (56’ Σ. Γαλανός), Μπούκας.
Ραπτόπουλο (Φ. Ντζίμας): Λ. Παπαδήμος, Τσιάμης, Ηλ. Κοτούλας, Π. Γκούρλιας, Κώτσιας, Παπαντζίμας, Β. Μπισμπίκης, Αζακάς, Μπαστάνης (63’ Σ. Στασινός), Καρδαμπίκης (83’ Ντζίμας), Διαμαντής.
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος. Βοηθοί: Στέλιος Σώμαλης - Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

7

8

10

11

12

17

16

14

18

13

19

20

21

15

22

topikoomades