Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

8η αγωνιστική Γ' Εθνικής: Σπουδαίο ματς στο στάδιο για τον ΑΠΟΚ - Ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων

Ο ΑΠΟΚ προέρχεται από μεγάλη νίκη, το πρώτο του διπλό στην παρθενική του παρουσία στη Γ’ Εθνική, στο Βελεστίνο την έδρα του Ρήγα Φεραίου (2-1).

5

Η επιτυχία του Βελουχίου δίνει στην ομάδα ψυχολογική και βαθμολογική άνοδο, υπογραμμίζοντας πως ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της ομάδας μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια, όμως όλοι ξέρουν πως για να έχει αξία η νίκη επί του Ρήγα πρέπει να κερδίσει τους Καρδιτσιώτες του Α.Ο. Σελλάνων (στη χειρότερη να μη χάσει).

Οι γείτονες προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αλμυρό με 1-0, που αποτέλεσε τον κύκνειο άσμα για τον τεχνικό Μπακάλη, που αντικαταστάθηκε από τον Σταματίου. Η ενισχυμένη ομάδα των Σελλάνων που έρχεται στο Καρπενήσι για τη νίκη βρίσκεται στους 5 βαθμούς, στο μείον ένα από το Βελούχι (6β.)

Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι για τον ΑΠΟΚ, που ζητάει τη στήριξη του κόσμου της πόλης και του νομού, ώστε να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Στην προσπάθειά του το σύνολο του Φλωράκη θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του πολύτιμου χαφ Ζαραβέλη, ενώ επιστρέφουν -εκτός απροόπτου- όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.

H σφυρίχτρα στον Παναγιωτόπουλο
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, που την περασμένη Τετάρτη σφύριξε το παιχνίδι μικτής νέων Ευρυτανίας-Θεσααλίας. Βοηθοί του θα είναι ο Γρηγόρης Κακατσίδης και ο Γιώργος Γαλανόπουλος, όλοι της Ένωσης Αιτωλοακαρνανίας.

Ποινή 300 ευρώ

Σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ.1 περ. β,γ iii του Πειθαρχικού Κώδικα επιβάλλεται χρηματική ποινή 300€ στο σωματείο ΒΕΛΟΥΧΙ, στους παίχτες του οποίοι καταλογίστηκαν επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο. Συγκεκριμένα ήταν η 3η για τον Γενιτσαρόπουλο, 3η για τον Γιαουπλάρι, 3η για τον Κατσαδούρο και η 2η για τους Λαμπρόπουλο, Παχή, Ι. Λάππα και Κόλλια. 

23244421 1073963899373107_984181829648227341_n

Στη βαθμολογία δεν υπολογίζεται η νίκη του ΝΠΣ Βόλου επί του Αμβρυσσέα Διστόμου με 3-1, που διεξήχθη χθες Σάββατο 11/11/2017.