Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

3η αγωνιστική Α' ΕΠΣ Ευρυτανίας: Ποταμιά - Αίολος 0 - 0. Όλα "μηδέν" στο ντέρμπι κορυφής, που θα ξεχαστεί γρήγορα [ΦΩΤΟ]

Με "λευκή" ισοπαλία (0-0) και κάκιστο θέαμα έλυσαν τις… πρώτες διαφορές τους Ποταμιά και Αίολος στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου (Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 15:00-3η αγωνιστική).

1

Το ματς ήταν κακό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν και να έχουν ως πρώτο μέλημα να ελέγξουν τον ρυθμό και την κατοχή της μπάλας. Το πρώτο μέρος ήταν εξ’ ολοκλήρου αναγνωριστικό χωρίς καμία κλασική ευκαιρία, ενώ στην επανάληψη ο Αίολος "πήρε μέτρα" στο γήπεδο, κράτησε μπάλα και έπαιξε από τα άκρα, καταγράφοντας λιγοστές φάσεις.

Ωστόσο, τη σπουδαιότερη ευκαιρία την είχαν οι Μεγαλοχωρίτες, που έχοντας συνοχή στις γραμμές τους έπαιξαν στο ανοιχτό γήπεδο και άγγιξαν χωρίς αποτέλεσμα το γκολ. * Απόλυτα δίκαιο το τελικόσκορ, που διατηρεί τη... συγκατοίκηση των δύο στην κορυφή.

2

Κυριότερες στιγμές

1ο ημίχρονο: Εκτός τέρματος πέρασε η μακρινή λόμπα του Νούλα στο 7ο λεπτό, μετά τη μακρινή μεταβίβαση του Ξαγάρα, ενώ ελάχιστα άουτ πέρασε στο 34’ η γυριστή κεφαλιά του Νικολάου σε εκτέλεση φάουλ του Μπόνια (φωτογραφία κάτω).

3

2ο ημίχρονο: Στο 56', εκτέλεση φάουλ του Νικολάου μπλόκαρε εύκολα ο Μεριγκούνης. Στο 62ο λεπτό, μετά το λάθος του Αζακά, ο Κατσώρης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε όμως ο Φεγγούλης πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση.

Σέντρα-σουτ του Μπόνια στο 67ο λεπτό απέκρουσε δύσκολα με τις γροθιές ο τερματοφύλακας, ο οποίος στο 71’ έβγαλε σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, χαμηλό σουτ του Αζακά από τον άξονα (φωτογραφία κάτω). Στο 77’, σουτ του Κατσώρη από θέση μέσα και αριστερά απέκρουσε ο Φεγγούλης για να απομακρύνει στη συνέχεια ο Νικολάου, που ελευθερώθηκε πρώτα από αντίπαλό του.

24

Το φιλμ του αγώνα

Γκολ: --. Διακριθέντες: Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κόγιας (Ποταμιά) – Φεγγούλης, Μπόνιας, Φούκας (Αίολος).

Στο... παρασκήνιο

* Τις πρώην ομάδες τους αντιμετώπισαν οι δύο τεχνικοί Αναστασόπουλος και Τσιγαρίδας. Μάλιστα, η Ποταμιά απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Τσιγαρίδα, που υπήρξε προπονητής της μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, οδηγώντας της μάλιστα στην κατάκτηση του κυπέλλου το 2016 [φωτογραφία: evrytaniasport]

8

* Με αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις προσπάθησε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Ποταμιάς ο Αίολος, χωρίς όμως επιτυχία.

* Απουσίαζε η ισοπαλία στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

4

Συνθέσεις ομάδων

Ποταμιά (Απ. Αναστασόπουλος): Σ. Μεριγκούνης, Γιαννακόπουλος, Μισύρης, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Λ. Κόγιας (73’ Λιάνγκος), Δ. Ζαλοκώστας (39’ λ.τρ. Χρυσικός), Κατσαρής, Κατσώρης, Νούλας (87’ Φλωράκης), Σαπούνης (85’ Κ. Μαντζιούτας).

Αίολος (Δ. Τσιγαρίδας): Ι. Φεγγούλης, Π. Μπουμπουρής, Ν. Νικολάου, Π. Αζακάς, Δ. Μπισμπίκης, Παρασκευόπουλος, Μπόνιας, Γούλας (79’ Ράικος), Χ. Τριανταφυλλόπουλος (63’ Μάρκης), Κ. Καλύβας (90’+3 Χαλκίδης), Φούκας.
Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός. Βοηθοί: Σπύρος Μπύρος - Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
Screenshot 5_1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

6

7

11

36

12

14

9

16

15

17

30

31

5

19

18

26

33

20

22

21

23

27

28

34