Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Γ' Εθνική κατηγορία-9η αγωνιστική: Κομβική εκτός έδρας μάχη για τον ΑΠΟΚ - Στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα κοντράρεται το Βελούχι

Αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή ο ΑΠΟΚ, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ίσως το κομβικότερο και αυτό γιατί έχοντας προηγηθεί η πικρή ήττα από τα Σέλλανα στο Καρπενήσι, ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι η μόνη ομάδα που έχει από κάτω βαθμολογικά ο "ιστορικός".

3

Η ήττα του ΑΠΟΚ από τα Σέλλανα αποτέλεσε πισωγύρισμα, καθώς ακύρωσε στην ουσία το σπουδαίο διπλό μέσα στο Βελεστίνο επί του Ρήγα. Κοινό σημείο των δύο παιχνιδιών η ήττα των γηπεδούχων με σκορ 2-1.

Το Βελούχι είναι υποχρεωμένο να μην... ηττηθεί από το σημερινό του αντίπαλο, σύλλογο που δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά έχει ποιότητα. Οι δύο ομάδες σε φιλικό προετοιμασίας είχαν αναμετρηθεί στη Μακρακώμη, όπου οι Λαρισαίοι επικράτησαν με 2-1 και σκόρερ των Ευρυτάνων τον εξτρέμ Γενιτσαρόπουλο. 

"Απών" για τον ΑΠΟΚ είναι ο τραυματίας χαφ Χάρης Ζαραβέλης, ενώ παρελθόν αποτελεί ο επιθετικός μέσος Γιώργος Δικαιόπουλος, που πέρασε και δεν ακούμπησε!

Ο γηπεδούχος Αχιλλέας

Η ομάδα των Φαρσάλων βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς και μόλις μία νίκη, μετρώντας συνολικές επιδόσεις: 1-1-5 και γκολ 3-13.

Στα δύο τελευταία ματς με τον Τάκη Παπαφέστα στον πάγκο ο Αχιλλέας δεν έχει βρει τον δρόμο για τα δίχτυα, έχοντας "λευκή" ισοπαλία εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου (6η αγωνιστική) και ήττα στην έδρα του Αλμυρού με 2-0 (8η αγωνιστική).

Ο "γερόλυκος" Νεμπεγλέρας

Στο ρόστερ του Αχιλλέα Φαρσάλων ξεχωρίζει η παρουσία του 42χρονου μέσου Κώστα Νεμπεγλέρα. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τις φανέλες των Λάρισας (ΑΕΛ), Ηρακλή, Άρη και Ατρόμητου.

Έχει μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Κροατίας (2-2) που διεξήχθη στις 25 Απριλίου 2001, όταν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Δανιήλ πέρασε ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Αλέξη Αλεξανδρή. Τέλος, ήταν μέλος της ολυμπιακής εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αγωνιζόμενος και στους τρεις αγώνες που έδωσε η Ελλάδα.

Μέλος της ομάδας είναι και ο Χρήστος Τλούπας, ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού τη χρονιά 2010-2011, σεζόν που η ομάδα της Βελαώρας έπαιζε στη Δ' Εθνική.

Η διαιτητική τριάδα

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Δημήτριος Ρούσης, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Δημήτριο Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Καρδιτσιώτης Ιωάννης Αγγελακόπουλος

Επόμενη (9η) αγωνιστική19/11/2017 (15:00)
Αχιλλέας Φαρσάλων-ΑΠΟΚ
Οπούντιος Μαρτίνου-Αμβρυσσέας Διστόμου
Ρήγας Φεραίος-Αστέρας Ιτέας
Ολυμπιακός Βόλου-ΝΠΣ Βόλος
ΑΟ Σελλάνων-Διγενής Νεοχωρίου
Θήβα-Αλμυρός
Ρεπό: Νίκη Βόλου

Screenshot 1