Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Γ' Εθνική κατηγορία-9η αγωνιστική: Ήττα κατά κράτος για το Βελούχι από τον ανώτερο Αχιλλέα Φαρσάλων με 3-0. Ως ουραγός, ο ΑΠΟΚ θα υποδεχτεί τη Θήβα στις 26/11

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το δίκαιο και εύκολο 3-0 πέτυχε η ομάδα των Φαρσάλων κόντρα στο Βελούχι που έκανε μία κακή εμφάνιση και έπιασε πάτο στον βαθμολογικό πίνακα.

1

Οι παίκτες των γηπεδούχων μπήκαν από την αρχή με αποφασιστικότητα και πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Έβγαλαν ελάχιστες φάσεις, ενώ οι δύο φάσεις για τις οποίες αναφέρονται τα τοπικά σάιτ είναι ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΑ καθώς έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Στον αντίποδα ο ΑΠΟΚ άφησε χώρους και κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία σε 1-2 στιγμές.

Στο β’ μέρος οι Λαρισαίοι, όμως με την ψυχολογία στα ύψη από το γκολ πριν την ανάπαυλα ήταν ανώτεροι ως σύνολο έβγαλαν φάσεις και μετά το 2-0 λίγο μετά το 60ο λεπτό ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε. Το Βελούχι δεν κατέγραψε φάσεις ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αντ’ αυτού, τα Φάρσαλα απέτυχαν και το 3-0 στο 90’, βάζοντας έτσι το "κερασάκι στην τούρτα".

* Απαράδεκτη και εριστική συμπεριφορά από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων, που επιδόθηκαν σε οχετό ύβρεων κατά του προπονητή του ΑΠΟΚ Ι. Φλωράκη.

2

Τα γκολ του αγώνα

Στο 44’, ο Αχιλλέας μετά από σέντρα του Βούλγαρη από αριστερά, ο Συράκος με χαμηλή κεφαλιά στην κίνηση άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 63’, μετά τη σέντρα του Καραγκούνη και “σπάσιμο” του Συράκου, ο Βούλγαρης με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 80’, σουτ του Συράκου από τον άξονα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, όμως στο 90’, μετά την κάθετη του Μίχου, ο Καραμπούζης ελίχθηκε από τα δεξιά, γύρισε στον Λόλα, που με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό  3 - 0.

3

Συνθέσεις ομάδων

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Καραμπούζης, Αναγνώστης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κούλπας (83’ Τλούπας), Κόλα (60’ Μίχος), Συράκος, Καραγκούνης (81’ Χατζής), Βούλγαρης (73’ Λόλας).

ΑΠΟΚ (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος (46’ Ρεσίτης), Χαλλής, Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι (32’ λ.τρ. Μπόγδανος), Κατσαδούρος, Ι. Λάππας, Ν. Λάππας (68’Λέρης), Κόλλιας, Κακκάβας, Γενιτσαρόπουλος (82′ Αθανασόπουλος).

Διαιτητές: Δημήτριος Ρούσσης. Βοηθοί: Αλέξανδρος Αναστασίου-Δημήτριος Σακκάς (Θεσσαλίας)

4

AXILLEAS FARSALWN-APOK_3-0_3

AXILLEAS FARSALWN-APOK_3-0_8

AXILLEAS FARSALWN-APOK_3-0_11

AXILLEAS FARSALWN-APOK_3-0_12

omadesgethnikh

9η αγωνιστική

Οπούντιος Μαρτίνου-Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1

Ρήγας Φεραίος-Αστέρας Ιτέας 0-0

Ολυμπιακός Βόλου-ΝΠΣ Βόλος 0-2

ΑΟ Σελλάνων-Διγενής Νεοχωρίου 3-0

Αχιλλέας Φαρσάλων-ΑΠΟΚ Βελούχι 3-0

Θήβα-ΓΣ Αλμυρός 0-1

Ρεπό: Νίκη Βόλου

10η αγωνιστική (26-11-2017, 15:00)

Ρήγας Φεραίος-Οπούντιος Μαρτίνου

Αμβρυσσέας Διστόμου-Ολυμπιακός Βόλου

Αστέρας Ιτέας-ΑΟ Σελλάνων

Διγενής Νεοχωρίου-Αχιλλέας Φαρσάλων

Νίκη Βόλου-Αλμυρός

ΑΠΟΚ-Θήβα

Ρεπό: ΝΠΣ Βόλος

φωτο: athleticlarissa.gr και ifarsala.gr / πληροφορίες αγώνα: axilleasfarsalon.gr