Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

5η αγωνιστική Α' ΕΠΣ Ευρυτανίας: Ντέρμπι Μυρίκη-Αίολος στο στάδιο - Ζόρια στη Φραγκίστα για την πρωτοπόρο Ποταμιά

Δύο παιχνίδια συνθέτουν το παζλ της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ευρυτανίας, καθώς το ματς Ραπτόπουλο-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε. 

1

Κάθε παιχνίδι έχει το δικό του ενδιαφέρον, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, ενώ οι δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν αφορούν τις ομάδες της τετράδας.

Φραγκίστα - Ποταμιά

Η Ποταμιά επιθυμεί να παραμείνει μόνη πρώτη στο κλείσιμο του πρώτου μισού και τα το πετύχει με το διπλό στη Φραγκίστα (ή και με μη νίκη του Αιόλου). Οι Μεγαλοχωρίτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχονται από το διπλό στο Ραπτόπουλο με το εμφατικό 0-7!!

Στη Φραγκίστα το παιχνίδι είναι ντέρμπι και αυτό γιατί οι ''βυσσινί'' αποδεικνύονται "σκληρό καρύδι" για όλους τους αντιπάλους και ειδικά αυτούς του Καρπενησίου έχοντας ήδη κάνει τη ζημιά σε Μυρίκη και Αιόλο και αυτό θα επιδιώξει κόντρα στην Ποταμιά.

Αίολος - Μυρίκη

Δύο σερί παιχνίδια μακριά από τη νίκη και με μέτριες εμφανίσεις μετράει ο Αίολος και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στη Μυρίκη. Οι "ροσονέρι" έχουν δύο σερί νίκες με τους δύο ουραγούς όμως, δε έπεισαν σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή τους.

Το ματς αναμένεται αμφίρροπο, καθώς ο μεν Αιόλος θα πρέπει να διασπάσει την αντίπαλη διπλή ζώνη άμυνας της Μυρίκης, η οποία με τη σειρά της πρέπει να βγάλει αντίσταση αμυντικά και αντίδραση επιθετικά.

Ραπτόπουλο - ΠΑΟΚ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί μετά από αίτημα της ακαδημίας ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με τον γραμματέα της Ένωσης, αδυνατεί να αγωνιστεί λόγω απουσίας παιδιών σε σχολική εκδρομή.

Η Δόξα προέρχεται από διασυρμό και σκορ 7-0 από την Ποταμιά, ο ΠΑΟΚ που εμφανίζει βελτίωση έστώ σε μικρό βαθμό από ήττα με 2-0 από τη Μυρίκη.

Οι διαιτητικές τριάδες

25/11(15:00) Αίολος - Μυρίκη (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου)
Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος. Βοηθοί: Μίλτος Ελ Ταχάν - Στέλλα Ζαχαράκη (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

26/11(15:00) Φραγκίστα - Ποταμιά (Γήπεδο Κερασοχωρίου)
Διαιτητής: Δημήτρης ΚουρλόςΒοηθοί: Σπύρος Μπύρος Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)