Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σεμέλη από... χρυσάφι: Πρώτη θέση για την Ευρυτάνισσα αθλήτρια στο “Greece open G1 2017 [Tae Kwon do]

Αήττητη και με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Σεμέλη Ζαρμακούπη, από το διεθνές τουρνουά “Greece open G1 2017 – Tae Kwon do.

1

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που είναι βαθμολογούμενο για την Ολυμπιάδα, διοργανώθηκε στην Αθήνα στο στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια στις 17-18-19 Νοεμβρίου 2017. Σε αυτή συμμετείχε η αθλήτρια του “Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ” Ζαρμακούπη Σεμένη, που κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Με τη  συμμετοχή συνολικά  900 αθλητών από όλο τον κόσμο και 32 χώρες με πολλές Εθνικές Ομάδες και δυο Ολυμπιονίκες τον Steven Lopez και τον Ahmad Abugnaysh “έκλεισε” η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τα διεθνή βαθμολογούμενα τουρνουά G1.

Η Ευρυτάνισσα αθλήτρια αγωνίσθηκε στον 1ο αγώνα με την Ισραηλινή αθλήτρια την οποία κέρδισε με μεγάλη διαφορά 25-5, στον 2ο αγώνα επικράτησε με μεγάλη διαφορά Ελληνίδα αθλήτρια με 21-1 και στον τελικό κέρδισε το χρυσό  με σκορ 3-1.

Να σημειωθεί ότι το  τουρνουά “Greece open G1 2017 - Tae Kwon do είναι το μεγαλύτερο βαθμολογικό τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα.

* Την νεαρή πρωταθλήτρια συνόδευσε και καθοδήγησε στους αγώνες ο πατέρας της και προπονητής της Νίκος Ζαρμακούπης.

2

3