Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ev media-logo

Σε 90’ κρίνεται το Πρωτάθλημα Ευρυτανίας. Αίολος – Ποταμιά, την Κυριακή των Βαΐων, με φόντο την κούπα

Με την κυριακάτικη νίκη του απέναντι στη Μυρίκη (3-1), ο Αίολος έφθασε στους 12 βαθμούς και έπιασε ξανά την κορυφή, ισόβαθμος με την Ποταμιά. Έτσι, το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 στην Ευρυτανία θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική των Πλέι-Οφ, στην αναμέτρηση με χαρακτήρα τελικού ανάμεσα στον Αίολο (γηπεδούχος) και την Ποταμιά.aiolos-potamia-1-0-foul-xrisafi

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή των Βαΐων, 1η Απριλίου 2018 (ώρα 16.30), στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Αν και Πρωταπριλιά, μόνο… ψέμα δεν είναι πως το φετινό πρωτάθλημα, αν και το πιο «φτωχό» των τελευταίων χρόνων (αποχωρήσεις ομάδων, με τον ιστορικό ΑΠΟΚ στη Γ’ Εθνική κ.α.), επιφυλάσσει συγκινήσεις μέχρι το τέλος και πιθανό φινάλε – θρίλερ.

Τα σενάρια είναι απλά. Ο Αίολος, έχοντας νικήσει στον Α’ γύρο την Ποταμιά, υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας και έτσι, αναδεικνύεται πρωταθλητής είτε με ισοπαλία είτε φυσικά με νίκη. Εάν η τελευταία αγωνιστική λήξει με ισόπαλο αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες θα έχουν από 13 βαθμούς, ωστόσο τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα του Προφήτη Ηλία.

Μόνο τη νίκη και τους 3 βαθμούς επιδιώκει, με λίγα λόγια, η Ποταμιά, ώστε να ξεπεράσει στην τελική βαθμολογία τον Αίολο. Ο αγώνας της Πρωταπριλιάς έχει ιστορική σημασία για τους Μεγαλοχωρίτες, που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

6η Αγωνιστική

Αίολος - Ποταμιά

(1-4-2018)

Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου

Ώρα: 16.30

Ρεπό: Μυρίκη

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5η)

1. Αίολος12

2. Ποταμιά12

3. Μυρίκη3

*Η Ποταμιά ξεκίνησε με 6  βαθμoύς, ο Αίολος  με 5 και η Μυρίκη με  2