Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο Αίολος διέσυρε τον Άγιο Προκόπιο με 9 - 1

aiolos agios-prokopios9-1

Τον ταπείνωσε…
 Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε ο Αίολος στην ήττα από τα Άγραφα, αφού διέσυρε με το εκκωφαντικό 9-1 τον Άγιο Προκόπιο. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου (15.00) στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΕ.

 
Συνθέσεις ομάδων

Αίολος (Τριανταφυλλόπουλος Ν.): Κόκκοτος, Ζαχαρόπουλος Αν., Νικολάου, Αζακάς, Τσουκαλάς (46΄ Σιταράς), Κορέντζελος, Τσιλίκας, Μπούκας (58΄ Καρατσίκης), Τζόνι, Χρυσικός (50΄ Νάσιος), Νούλας Μ.
Άγιος Προκόπιος (Καραγιάννης Δ.): Λαθύρης Γ., Λαθύρης Δ., Τσάκνης (58΄ λ.τρ. Τσιάμης), Γκούρλιας, Πλακιάς, Νταλαφούρας, Τσίπρας (70΄ Τσέκας), Σιλεβίστας, Παρούτσας (46΄ Σκύπι), Πάτρου, Βασιλείου Γ.
* Τον αγώνα σφύριξε ο Λαθύρης Βαγγέλης, έχοντας βοηθούς τους Δροσίνη Γιώργο και Στοφόρο Γιώργο (ΕΠΣ Ευρυτανίας).
 
* Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι και το σκορ είναι ο καθρέφτης της αναμέτρησης. Απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, ο Αίολος έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δημιούργησε ευκαιρίες και σταμάτησε στα εννιά (!) γκολ, παρόλο που είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
1ο ημίχρονο: Στο 2΄, ο Μπούκας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Τσουκαλάς έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ, όμως στο επόμενο λεπτό ο Τζόνι, αφού έπαιξε το ένα δυο με το Χρυσικό, με σουτ από το ύψος της περιοχή άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα (1-0). 
Στο 9΄, ο Χρυσικός, αφού ελευθερώθηκε, έβγαλε την ψηλοκρεμαστή πάσα για τον Τσιλίκα, ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0. Με τη σέντρα ο Αίολος πήρε τη μπάλα και πέτυχε το 3-0 με μακρινό σουτ του Μπούκα το οποίο βρήκε στο κεφάλι αμυνόμενου, πριν καταλήξει στα δίχτυα. 
Στο 22΄, ο Νούλας εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Τσιλίκα και με σουτ από κοντά έκανε το 4-0.  
Στο ημίωρο, η κεφαλιά του Τζόνι, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Χρυσικού, πέρασε λίγο άουτ, ενώ αντίθετα γκολ πέτυχε στο 38΄ ο  Νούλας Μ., ύστερα από φοβερή μακρινή μπαλιά του και πάλι του Χρυσικού (5-0).
2ο ημίχρονο: Στο 50΄, η πάσα του Νούλα έβγαλε τον Τζόνι σε θέση τετ α τετ και αυτός με ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0, ενώ λίγο μετά έγινε και το 7-0 με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Νικολάου. Στο 56΄, ύστερα από λάθος του Νικολάου, ο Πλακιάς έβγαλε όμορφη κάθετη μπαλιά στον Σκύπι, ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Κόκκοτο και πέτυχε το γκολ της τιμής (7-1). 
Στο 58΄, ο Τζόνι, μετά τη σέντρα του Τσιλίκα από τα δεξιά με κεφαλιά  «έγραψε» το τελικό 8-1, ενώ στο 75΄, ο Τσιλίκας αφού πρώτα ελευθερώθηκε σούταρε από κοντά και διαμορφώνοντας το τελικό 9-1. Στο 81΄, ο Λαθύρης απέκρουσε το σουτ του Τζόνι από το ύψος του πέναλτι, ενώ άουτ από θέση τετ α τετ έφυγε το σουτ ου ίδιου λίγο μετά. Στο 90΄, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νάσιος.
 
aiolos agiosprokopios9-1_1
 
Το φιλμ του αγώνα
* Γκολ: (3΄) 1-0 Τζόνι, (9΄) 2-0 Τσιλίκας, (10΄) 3-0 Μπούκας, (22΄) 4-0 Νούλας, (38΄) 5-0 Νούλας, (50΄) 6-0 Τζόνι, (52΄ φάουλ) 7-0 Νικολάου, (56΄) 7-1 Σκύπι, (58΄) 8-1 Τζόνι, (75΄) Τσιλίκας. * Κόκκινη: Νάσιος. * Διακριθέντες Αίολου: Τζόνι, Τσιλίκας, Νούλας, Χρυσικός, Ζαχαρόπουλος Αν. * Διακριθέντες Αγίου Προκοπίου: --. 
 
 Στο… παρασκήνιο
* Τα πρώτα τους γκολ πέτυχαν τα μεταγραφικά αποκτήματα των γηπεδούχων, Τζόνι (χατ-τρικ) και Νικολάου.
* Το ρόλο του δημιουργού ανέλαβε σε αυτό το παιχνίδι ο χαρισματικός Χρυσικός, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν έκανε ΚΑΝΕΝΑ σουτ προς την αντίπαλη εστία!!
* Μετριάστηκε η χαρά των γηπεδούχων από την αποβολή του Νάσιου, γεγονός που στερεί από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει το βραβείο του fair-play.
* Στον πάγκο έμειναν για πρώτη φορά οι αδερφοί Ράικου
* Το παρόν έδωσε για μια ακόμα φορά σε γήπεδο της Ευρυτανίας ο Τάκης Χρυσικός (μέλος ΕΠΣ). 
 
aiolos agiosprokopios9-1_2