Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι το Σάββατο (12/5), με ομιλητή τον Γραμματέα της Ν.Ε. κ. Πάνο Ρήγα

Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, θα μιλήσει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Ρήγας, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρπενησίου.rigas-syriza1

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ρήγας επισκέπτεται το Καρπενήσι, καθώς με την κομματική του ιδιότητα έχει βρεθεί στην πρωτεύουσα του νομού και άλλες φορές, ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που θα έρθει στο Καρπενήσι με τη σημαντική ιδιότητα του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κυβερνόντος κόμματος.

Στην ομιλία του ο Γραμματέας του κόμματος θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις εκλογές, την απλή αναλογική που προωθεί η κυβέρνηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και σε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ελεύθερη πολιτική συζήτηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, και υπογράφει ο συντονιστής της κ. Δημήτρης Μαντέκας, αναφέρονται τα εξής:

“Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας καλεί στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ, το Σάββατο 12 Μάη στις 18.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρπενησίου όπου ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΠΑΝΟΣ ΡΗΓΑΣ, θα αναφερθεί στις πολιτικές εξελίξεις και θα επακολουθήσει ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους.

Προσκαλούμε τα μέλη, τους φίλους και όλους τους συμπολίτες μας , να συμμετάσχουν και να λάβουν μέρος στη συζήτηση.”.