Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος γράφει για τη συγγραφέα Χριστίνα Νάκου

Η συγγραφέας Χριστίνα Νάκου είναι απόφοιτη Ιατρικών εργαστηρίων, μαθήτευσε ακόμη στη νοσηλευτική χειρουργείου. Στο παρελθόν εργάστηκε στο χημείο Περάματος της shell hellas ως αναλύτρια ενώ από το 2008 έως και σήμερα δουλεύει στη ΣΤΑΣΥ στο ιατρείο.

802

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ραδιοφωνικών παραγωγών Web radi. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με χορό, γυμναστική, λογοτεχνία, ζωγραφική και μουσική.

Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, πρόκειται για το παραμύθι με τίτλο "Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΓΟΣ - ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΜΕΡΛΟΟΥ’".

Κάποια από τα βασικά νοήματα του έργου:

Ο Μάρκος συνέχισε να περνάει τα μηνύματα του σε όλη τη Χώρα και να δίνει το κουράγιο του σε όποιον το χρειαζόταν ενώ δε σταμάτησε ποτέ να είναι καλός, δίκαιος βασιλιάς και προστάτης τους.

* Μη σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι και μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρα σου γιατί τότε γίνεσαι αδύναμος. Βάλε στόχους και πάλεψε για αυτούς.

* Όλα στη ζωή είναι θέμα στρατηγικής όπως είναι και στο σκάκι. Πρέπει να μάθεις να μαντεύεις και να καταλαβαίνεις την επόμενη κίνηση του συμπαίκτη σου για να μπορείς να γίνεις καλύτερος.

* Βοηθάμε πάντα τους συνανθρώπους σε μια ανάγκη και προστατεύουμε τους φτωχούς, τους αδύναμους και τους αρρώστους.

* Όλοι είμαστε άνθρωποι και όπως είναι φυσικό έχουμε τα ελαττώματα μας. Στόχος μας είναι να προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι με όποιο τρόπο μπορούμε.

* Ότι αναποδιά και να μας συμβεί, πάντα προχωράμε μπροστά και με το κεφάλι ψηλά.

* Αν δε πετύχουμε κάποιο στόχο μας πάντα βρίσκουμε καινούριο.