Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Υποτροφίες σε απόφοιτους Λυκείων από το «Βελούχι». Τα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες

Για ακόμη μια χρονιά, η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» θα απονείμει υποτροφίες σε Ευρυτάνισσες/Ευρυτάνες αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, που φοίτησαν στα Λύκεια του Νομού κατά το σχολικό έτος 2017-2018 και διακρίθηκαν για την επίδοσή τους και το ήθος τους.ypotrofies-arxeio11

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι η σχολική επίδοση, η οικογενειακή και η οικονομική τους κατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους απευθείας ή ταχυδρομικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας (κτήριο ΟΑΕΔ, Καρπενήσι) έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018. Παράλληλα, θα πρέπει να προσκομίσουν επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ, φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας (και σε περίπτωση μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης από την οικογένεια του μαθητή, υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την εφορία) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Ιωάννη Οικονομίδη και στο τηλέφωνο 22370-80247.