Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

(update) Δείτε τώρα το εκπληκτικό 12λεπτο ΒΙΝΤΕΟ από την πτήση με Παραπέντε, πάνω από το Καρπενήσι

Η καταπληκτική ημέρα (Σάββατο 5 Μαΐου 2012), κινητοποίησε μια ομάδα Ευρυτανων που ασχολούνται με το "παραπέντε", και πέταξαν στον γαλανό ουρανό του Καρπενησίου. Μαζί τους και ένας που πέταξε με "αετό".

 parapente2

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Το βίντεο "τραβήχτηκε" από τον Φώτη Καλαντζή το οποίο ευγενικά μας παραχωρήθηκε. Το μοντάζ εγινε από το evrytanika.gr 


 

Εκεινη την ημερα, τέσσερα άτομα, φίλοι των εναέριων πτήσεων με "Παραπέντε" και "Αετό" ανέβηκαν στο Βελούχι, στην πρόχειρη "ράμπα" απογειώσεων που έχει διαμορφωθεί στο σημείο που είναι οι κεραίες και πέταξαν για πάνω από μια ώρα ψηλά στον ουρανό της πρωτεύουσας του νομού μας.

Οι τρεις εξ αυτών, οι Φώτης Καλαντζής, Μπούρας Αποστόλης και Μπουραζάνης Δημήτριος, πέταξαν με "Παραπέντε", ενώ ο τέταρτος της παρέας, ο Γιώργος Διώτης, πέταξε με "Αετό"

Η πτήση των τεσσάρων ξεκίνησε περίπου στις 12 το μεσημέρι και διήρκησε περίπου μια ώρα.


Υποστηρικτής μιας προσπάθειας τα "Ευρυτανικά Νέα"

Μέσα από το evrytanika.gr οι φίλοι των πτήσεων -και στην Ευρυτανία είναι αρκετοί- απευθύνουν έκκληση προς τον Δήμο Καρπενησίου να κατασκευαστεί μια μεγάλη και ασφαλή ράμπα απογειώσεων στο Βελούχι ώστε να μπορούν να γίνονται ακόμη και αγώνες.

Ένθερμος υποστηρικτής του αθλήματος δηλώνουν τα "Ευρυτανικά Νέα". Στηρίζουμε και προβάλουμε με κάθε τρόπο, κάθε προσπάθεια για την διάδοση του αθλήματος στην Ευρυτανία και την ίδρυση λέσχης στον νομό μας.