Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δεν «κατεβαίνει» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Ποταμιά, που επικαλείται οικονομικούς λόγους - Η ανακοίνωση

Οι φήμες που ήθελαν την πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας 2017-18, Α.Ο ΠΟΤΑΜΙΑ, να μη δηλώνει συμμετοχή στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο.potamia-protathlima-2017-18

Με ανακοίνωσή τους οι Μεγαλοχωρίτες καθιστούν σαφές ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως θα επικεντρωθούν την προάσπιση των κεκτημένων εντός νομού Ευρυτανίας.

Θεωρείται, πλέον, πολύ πιθανό η Ευρυτανία να μην διαθέτει εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική κατηγορία της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν. Το άρθρο του ΚΑΠ προβλέπει την αντικατάσταση των πρωταθλητών των ΕΠΣ στη Γ΄ κατηγορία από τη δευτεραθλήτρια (ΑΙΟΛΟΣ) ή τριταθλήτρια ομάδα (ΜΥΡΙΚΗ), με τις σχετικές δηλώσεις συμμετοχής να κατατίθενται έως και τα μέσα Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ποταμιάς βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι, δε θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι οικονομικές απαιτήσεις μεγάλες. Αυτό κάνει τη συμμετοχή της ομάδας μας σε μια μεγαλύτερη κατηγορία αδύνατη.

Ωστόσο η ομάδα όντας πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο Α' τοπικό να υπερασπιστεί τον τίτλο της.».

(Πηγή ανακοίνωσης: evrytaniasport.blogspot)