Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Θριαμβεύτρια η Καρπενησιώτισσα Δήμητρα Μπίκα σε διπλό αγώνα βουνού στο Σέλι Ημαθίας

Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της επεφύλασσε στον εαυτό της η Δήμητρα Μπίκα, που βρέθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, για τον αγώνα 'Seli mountain running 23χλμ. & Vertical race 1χλμ'.mpika-dimitra-seli1

Η Καρπενησιώτισσα δρομέας βουνού, που στις 18/8 έκλεισε τα 26 της χρόνια, αγωνίστηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου στην κύρια διαδρομή των 23 χιλιομέτρων, που κινούνταν στα όμορφα μονοπάτια του δάσους του Βερμίου. Η αθλήτρια της LaSportivaήταν ξανά εξαιρετική και κατέκτησε την 1η θέση στην Κατηγορία Γυναικών, με χρόνο 2 ώρες και 13 λεπτά· ήταν μάλιστα 5η στη Γενική Κατηγορία, ανάμεσα σε 215 συμμετοχές.

Είχε προηγηθεί, το Σάββατο (18/8), μια ακόμα πρωτιά για τη Δήμητρα, στον Κάθετο Αγώνα του 1,25χλμ, τον οποίο κάλυψε σε 11’ και 33’’ και ήταν η πιο γρήγορη γυναίκα.

Στον ίδιο αγώνα, ο επίσης Ευρυτάνας Ηλίας Καραλής (από τα Άγραφα και τη Δάφνη) ήταν εξαιρετικός και κατετάγη 2ος. Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος ταλαντούχος αθλητής είχε ταξιδέψει με την ελληνική ομάδα στη Ιταλία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, εκεί όπου η Φωτεινή Κολόκα αναδείχθηκε εκ των πρωταγωνιστριών.