Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καρπενησίου - Ανακοινώσεις από τα σχολεία

Ανακοινώσεις προς γονείς και μαθητές εξέδωσαν οι διευθύνσεις του Γενικού (ΓΕΛ) και Επαγγελματικού (ΕΠΑΛ) Λυκείου Καρπενησίου, με θέμα τις εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά.

epal-karpenisiou-kthrio1

ΓΕΛ Καρπενησίου

Το Γενικό Λύκειο αναφέρει: «Παρακαλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών όλων των τάξεων, οι οποίοι θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2018-2019 στο ΓΕΛ και οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει και οριστικοποιήσει την εγγραφή των παιδιών τους να προσέλθουν μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους (11/9) στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου ώστε να την οριστικοποιήσουν.

Θα πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένη την οριστική Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης και φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του μαθητή. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα θα συμπληρωθεί στο σχολείο. Το ίδιο ισχύει και για τις μετεγγραφές μαθητών.».

ΕΠΑΛ Καρπενησίου

Αντίστοιχα, η δ/νση του ΕΠΑΛ τονίζει τα εξής: «Ανακοινώνεται από τη Δ/νση του 1ου ΕΠΑΛ Καρπενησίου ότι οι κατ΄ εξαίρεση εγγραφές στα ΕΠΑ.Λ. έχουν αρχίσει από 3 Σεπτεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν στις 9 Σεπτεμβρίου 2018. Η προθεσμία για τις μετεγγραφές σε τομείς και ειδικότητες που έχει εγκριθεί η λειτουργία τους, λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Πληροφορίες στα τηλ. 22370 23130 και 22370 22093.».

…και συγχαρητήρια

Παράλληλα, «…ο σύλλογος καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Καρπενησίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές των σχολείων της Ευρυτανίας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους εύχεται καλές σπουδές.».