Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΕΚΤΑΚΤΟ. Έκρηξη τηλεόρασης σε σπίτι στο Καρπενήσι προκαλεί τρόμο και υλικές ζημιές (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εκείνη την ώρα στο σπίτι και κοντά στην τηλεόραση κοιμόταν ο γιός της οικογένειας ο οποίος πετάχτηκε σοκαρισμένος από το κρεβάτι του χωρίς ωστόσο ευτυχώς να τραυματιστεί.

{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}Έκπληκτοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους κάτοικοι του άνω Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, (κοντά στην εκκλησία) από τον τρομακτικό θόρυβο που προκλήθηκε από ξαφνική και αναίτια έκρηξη οθόνης παλιάς τηλεόρασης σε κατοικία με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο δωμάτιο.

Οι γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου η οποία έσπευσε άμεσα στο περιστατικό και απέτρεψε περεταίρω επέκταση της φωτιάς σε γειτονικά σπίτια.

Το δωμάτιο -σαλόνι του σπιτιού υπέστη σημαντικές ζημιές ενώ η τηλεόραση καταστράφηκε εντελώς.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, γνωστός επιχειρηματίας ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ στο Καρπενήσι, έσπευσε άμεσα στο σπίτι του. "... ευτυχώς που δεν κάηκε το σπίτι μας" είπε θέλοντας να μετριάσει τη ζημία που υπέστη.

Η τηλεόραση ήταν παλαιού τύπου ογκώδης με λυχνία οθόνης και λειτουργούσε για πολλά χρόνια. Τα ακριβή αίτια που προκλήθηκε η έκρηξη, διερευνώνται από την Υπηρεσία.